Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει για τα καλά και εσείς αναζητάτε το ιδανικότερο ζευγάρι παπουτσιών, για να επενδύσετε σε μία in-fashion και, ταυτόχρονα, αποδοτική αγορά;

Οι πασαρέλες των μεγάλων οίκων παρουσίασαν, στις πρωτεύουσες της μόδας στο Παρίσι, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Μιλάνο, τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς και, πλέον, μπορείτε να δείτε πώς θα τις υιοθετήσετε για την καθημερινή σας γκαρνταρόμπα.

Άλλωστε, ένα ιδιαίτερο ζευγάρι μποτάκια ή trendy μπότες είναι αρκετά, για να αποτελέσουν αυτήν την έξτρα πινελιά που θα αναβαθμίσει το look σας!

Λεοπάρ

Το λεοπάρ είναι η τάση που κυριαρχεί σε όλες τις εκφάνσεις της γυναικείας μόδας, όπως σε ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια κ.ά. Επειδή, όμως, συνιστά και μία «επικίνδυνη» τάση, για πιο ασφαλές και εγγυημένα κομψό αποτέλεσμα, επιλέξτε ένα μποτάκι με χοντρό τακούνι και διχρωμία σε λεοπάρ-μαύρο.

Κόκκινο

Ένα άκρως εντυπωσιακό χρώμα, το κόκκινο, αποτελεί βασική τάση στα παπούτσια, για ακόμα μία χρονιά, και τα μετατρέπει σε πρωταγωνιστές του look!

Για μία μοντέρνα εκδοχή του κόκκινου παπουτσιού, επιλέξτε μποτάκι με ιδιαίτερο, βαθύ κόψιμο στον αστράγαλο, λεπτό τακούνι και μυτερό μπροστινό μέρος.

Φλοράλ

Ποιος είπε ότι το φλοράλ ανήκει μόνο στο ανοιξιάτικο στυλ; Τα χειμωνιάτικα φλοράλ συνδυάζουν έντονες αποχρώσεις με σκουρόχρωμο φόντο και δημιουργούν ένα άκρως γοητευτικό αποτέλεσμα!

Σε αντίθεση με τα ανοιξιάτικα φλοράλ, που είναι πιο ανάλαφρα και δροσερά, τα χειμωνιάτικα κρύβουν μυστήριο και σκοτεινή γοητεία.

Snake Skin

Η αποτύπωση του δέρματος του φιδιού αποτελεί αγαπημένο pattern της μόδας, εδώ και δεκαετίες. Φέτος, προτιμάται, κυρίως, στο τακούνι και συνδυάζεται άψογα και αρμονικά με μαύρο suede.

Αγκράφες

Θυμίζουν αμαζόνες, μονομάχους και cowboys. Ως εκ τούτου, χαρίζουν δυναμισμό σε κάθε σας βήμα και δίνουν κάτι από τον έντονο χαρακτήρα τους στο στυλ σας!

Λάμψη

Για εμφανίσεις που απεχθάνονται το minimal, επιλέξτε μποτάκια με λάμψη και συνδυάστε τα με κλασικά κομμάτια που βρίσκονται σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Ζάρες

Οι μπότες γίνονται, πλέον, περισσότερο ευρύχωρες και αποκτούν προσωπικότητα. Οι ζάρες χάνουν την αρνητική τους σημασία και σας βοηθούν να δημιουργήσετε εξαιρετικά στυλάτα looks!

Γεωμετρικό τακούνι

Το στιλέτο μπορεί να έχει τη γοητεία του, αλλά το πιο χοντρό, γεωμετρικό τακούνι αποτελεί τάση, εδώ και μερικές σεζόν. Για έξτρα χαρακτήρα, επιλέξτε ένα ζευγάρι μποτάκια που θα συνδυάζουν μαύρο suede και  χοντρό τακούνι, διακοσμημένο με glitter και…ασημόσκονη!

Combat Boots

Για αδιαμφισβήτητα δυναμικό vibe, επενδύστε σε ένα ζευγάρι combat boots! Μπορεί να μοιάζουν με στρατιωτικά αρβυλάκια, αλλά η διαδρομή τους μέσα από το punk, τους χάρισε επάξια μια θέση στα πιο fashion κομμάτια της ντουλάπας!

Κορδόνια

Δεν ήταν λίγοι οι σχεδιαστές μόδας που παρουσίασαν κομμάτια με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους τα κορδόνια. Είτε στην πιο ρομαντική είτε στην περισσότερο rock εκδοχή τους, τα κορδόνια πρωταγωνιστούν και υποστηρίζουν κάθε look!

Flat

Φυσικά, κάθε ντουλάπα χρειάζεται και ένα «κομμάτι πασπαρτού». Για τον χειμώνα, αυτό θα είναι, πάντα, ένα ζευγάρι flat μπότες ιππασίας. Φέτος, επιλέξτε τις σε μαύρο suede μέχρι το γόνατο και δώστε έμφαση με μία χρυσή αλυσίδα στο επάνω μέρος!

Αποκτήστε το αγαπημένο σας look, μέσα από μία μεγάλη γκάμα σχεδίων και στυλ σε μπότες και μποτάκια από το e-shop του avec.gr!