Η 62χρονη Edith Pangle ισχυρίζεται ότι έχει διατηρήσει νεανική την επιδερμίδα της χάρη σε ένα απολύτως φυσικό… μυστικό ομορφιάς.

Η Edith από το Cape Town της Νότιας Αφρικής αντί να αγοράζει πανάκριβες κρέμες περιποίησης προσώπου έχει το δικό της σύμμαχο ενάντια στο πέρασμα του χρόνου που το βρίσκει… στα χωράφια!

Η ίδια μαζεύει ζωντανά σαλιγκάρια και τα αφήνει να «κάνουν βόλτα» στο πρόσωπό της 15 λεπτά τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Η ιδέα της ήρθε όταν είδε να διαφημίζουν στην τηλεόραση ακριβές κρέμες προσώπου βασισμένες σε μια αναπλαστική ουσία που περιέχουν τα σαλιγκάρια.

«Απλά τα αφήνω να κάνουν βόλτα στο πρόσωπό μου, στο λαιμό και τα χέρια μου. Όταν μια γυναίκα φτάσει σε κάποια ηλικία, πρέπει να φροντίζει για την επιδερμίδα της… Εμένα αυτό δε μου κοστίζει τίποτα!» λέει η ίδια.

Η Edith ακολουθεί τη δική της «θεραπεία ομορφιάς» τα τελευταία δύο χρόνια και ισχυρίζεται ότι είναι πολύ αποτελεσματική. Μάλιστα αφού είδαν τα αποτελέσματα στην ίδια, άρχισαν να την ακολουθούν και ορισμένες φίλες της.

«Με πήρε μια φίλη μου από την Αγγλία και της είπα να το δοκιμάσει. Μετά από μερικές εβδομάδες με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι όντως παρατήρησε διαφορά» πρόσθεσε.