Αναρωτιέσαι πώς θα καταφέρεις να «καμουφλάρεις» το στρογγυλό πρόσωπο, θα δημιουργήσεις γωνίες και θα το κάνεις να δείχνει πιο λεπτό;

Διάβασε παρακάτω τρικ του μακιγιάζ για έχεις το αποτέλεσμα που θες…

Ανέδειξε τα χείλη: Αν θέλεις να αναδείξεις τέλεια τα χείλη σου, τότε καλά θα κάνεις να διαλέξεις κραγιόν σε αποχρώσεις του βατόμουρου αφού τραβάει την προσοχή στο σημείο αυτό του προσώπου.

Δημιούργησε γωνίες: Οι γωνίες στο πρόσωπό σου είναι πολύ σημαντικές όπως και οι σκιές που μπορείς να δημιουργήσεις με «όπλο» σου το ρουζ αλλά και το μπρόνζερ σου.

Απλώνοντας το ρουζ σου χαμηλά στα ζυγωματικά, στο μέτωπο και στο πηγούνι δημιουργώντας sun kissed όψη θα κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει πιο μακρόστενο και πιο λεπτό.



Το ρουζ χαμηλά στα ζυγωματικά:
Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο τότε ξέχασε το ρουζ στα μήλα ή τα ζυγωματικά, αφού με αυτό τον τρόπο τα μάγουλα σου δείχνουν πιο στρογγυλά, πιο έντονα και όχι πιο λεπτά.

Αντίθετα, αν απλώσεις το ρουζ ή το μπρόνζερ κάτω ακριβώς από τη νοητή γραμμή των ζυγωματικών, τότε το πρόσωπο σου θα δείχνει λιγότερο στρογγυλό και θα δημιουργεί τν ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μακρύ.

Γήινη ομορφιά: Η Τζένιφερ Λόπεζ ξέρει πολύ καλά ότι οι καφέ και γενικά οι γήινες σκιές τραβούν το ενδιαφέρον στα μάτια μάτι και αναδεικνύουν το χρώμα τους. Είναι το τέλειο τρικ αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο.

Η χαρά του μπρόνζερ: Φυσικά και η απόχρωση της επιδερμίδας παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά με τη βοήθεια του μπρόνζερ μπορείς να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις γωνίες και να τραβήξεις την προσοχή στο μακρύ σου πρόσωπο.



Το σχήμα των φρυδιών:
Μπορεί τα φρύδια σου να μην είναι ακριβώς τρικ μακιγιάζ αλλά όμως με το κατάλληλο σχήμα είναι δυνατόν να κάνουν το πρόσωπο σου να δείχνει πιο μακρύ και με γωνίες.

Όταν τα φρύδια έχουν γωνία τραβάς την προσοχή στα μάτια σου και όσο πιο μεγάλο το «τόξο» του φρυδιού τόσο πιο αδύνατο δείχνει το πρόσωπό σου.

Πηγή: womenonly.gr