Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,

Φέτος ήμουν πολύ καλό κορίτσι. Από την αρχή του έτους μέχρι τώρα ήμουν μέσα σε όλα τα deadlines μου, φρόντισα να μην παραμελήσω στιγμή τα πιτσιρίκια και τον αγαπημένο μου, στάθηκα βράχος όποτε με χρειάστηκαν οι φίλοι, ανταποκρίθηκα άψογα στις υποχρεώσεις και όλα αυτά με περισσή ψυχραιμία (σχεδόν!). Οπότε, πιστεύω, δικαιούμαι λίγη από τη μαγεία σου.

Θα ήθελα όμορφες, χουχουλιάρικες πιτζάμες και εσώρουχα για τον καλό μου και τα παιδιά από το νέo κατάστημα Undercolors of Benetton στο AVENUE, για τις ώρες χαλάρωσης και ζεστασιάς μπροστά στο τζάκι.

Θα ήθελα, επίσης, μοναδικά καλλυντικά και αρώματα για τις φίλες μου που θα τις ενθουσιάσουν και θα τους δώσουν ιδέες για ακόμα περισσότερες τρέλες. Στo κατάστημα Sephora του AVENUE θα βρεις σίγουρα όλα τa brands που λατρεύουν.

Μη ξεχάσεις να μου φέρεις τα απαραίτητα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, από το HYPERMARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, φυσικά στο AVENUE. Φέτος, θέλω να ετοιμάσω λαχταριστά γλυκά και φαγητά και να υποδεχτώ εγώ τους γονείς και τους συγγενείς μου. Ευκαιρία να αποδείξω στη μαμά μου ότι είμαι πολύ καλύτερη στη μαγειρική από όσο νομίζει.

Και, τέλος, επειδή τα Χριστούγεννα είναι εξαιρετικά αφιερωμένα στα παιδιά, θέλω πολλά, υπέροχα παιχνίδια για την κόρη και τον γιο μου από τα αγαπημένα τους Jumbo.

Θέλω να μπορούν να διαλέξουν ό,τι τους αρέσει, με extra έκπληξη μια αξέχαστη βόλτα με το Πολικό Εξπρές που θα κάνει το ταξίδι του από τη «μαγική κρεβατοκάμαρα», στους στολισμένους διαδρόμους του AVENUE, για να καταλήξει στον πιο μαγευτικό προορισμό και να πείσει μικρούς και μεγάλους ότι ο Άγιος Βασίλης υπάρχει!

Ξέρω πως θα προλάβεις, γιατί γνωρίζω το μυστικό: πως όλα τα φανταστικά δώρα βρίσκονται στον πιο ευχάριστο, ζεστό και ξεκούραστο οικογενειακό προορισμό, που δεν είναι άλλος από το AVENUE.

Εκεί που η μαγεία των Χριστουγέννων περιμένει μικρούς και μεγάλους για τις πιο χαρούμενες στιγμές γεμάτες χαμόγελα και αστερόσκονη!

Όσο για εμένα, δεν χρειάζεται να αγχωθείς. Όταν οι αγαπημένοι μου είναι ευτυχισμένοι έχω όλα όσα θέλω.

Τώρα, αν θυμηθείς να μου φέρεις εκείνο το υπέροχο φόρεμα από τα Helmi που είδα στη σελίδα του AVENUE στο Facebook, δεν θα πω όχι.