Τρία απαγορευτικά λάθη που κάνουμε στο μπάνιο μας

Τι πρέπει να προσέχουμε


ΓΥΝΑΙΚΑ
7:47
08/11/2018
Τρία απαγορευτικά λάθη που κάνουμε στο μπάνιο μας
4
loading

Ακόμη κι αν είστε πολύ προσεκτικοί στην καθαριότητα του μπάνιου σας, ίσως υπάρχουν κάποια καθημερινά λάθη που κάνετε χωρίς να το συνειδητοποιείτε.

Σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού υπάρχουν πολλά μικρόβια και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ακόμη και σε απλές καθημερινές κινήσεις που κάνετε. Δείτε τρία συχνά αλλά απαγορευτικά λάθη που κάνουν οι περισσότεροι...

Αφήνουμε το καπάκι της τουαλέτας ανοιχτό όταν τραβάμε καζανάκι

Το συγκεκριμένο λάθος είναι ίσως και το πιο σοβαρό. Διάφορες έρευνες έχουν δείξει ότι πολύ μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων δεν κατεβάζουν το καπάκι με αποτέλεσμα όταν τραβούν το καζανάκι να εκτινάσσονται μικρόβια και βακτήρια αρκετά μέτρα έξω από την τουαλέτα και προς όλες τις κατευθύνσεις.

Δεν αλλάζουμε συχνά σφουγγάρι

Το ιδανικό διάστημα για να αλλάζουμε το σφουγγάρι του μπάνιου είναι κάθε 3-4 μήνες. Επίσης πρέπει μετά από κάθε μπάνιο πρέπει να το αφήνουμε να στεγνώνει για να μην γεμίσει με βακτήρια που αναπτύσσονται ακόμα περισσότερο σε υγρές επιφάνειες.

Δεν πλένουμε συχνά την κουρτίνα του μπάνιου

Άλλη μια πηγή βακτηρίων στο μπάνιο είναι η κουρτίνα. Μην αμελείτε να την πλένετε κάθε 2 ή 3 μήνες. Πρόκειται για το αντικείμενο που συγκεντρώνει ίσως την περισσότερη υγρασία και θέλει μεγαλύτερη φροντίδα απ' όση πιστεύουμε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Μετα απο αυτο

  Θα πηγαινω μονο στην υπαιθρο!

 2. avatar vpi

  Ας μου εξηγήσει κάποιος πώς θα χρησιμοποιήσω το πιγκαλ με κλειστό το καπάκι της τουαλέτας?
  Φαίνεται είμαι πολύ χαζός για να το καταλάβω!
  Μην γράφετε ηλ...ια άρθρα!

  1. avatar ΠΡΟΔΟΤΗΣ

   Να χ.... στοχευμένα στο κέντρο!

  2. avatar Φούσκας1

   Είναι πολύ απλό. Ανοίγεις μια τρύπα στο καπάκι της τουαλέτας για να περνάει το πιγκάλ μέσα. Πατέντες λέμε!!! Πρέπει να την κατοχυρώσω την πατέντα. ε!! καλό ε!!! Ε!!! μα!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει