Μια από τις πιο όμορφες διαδρομές στη σχέση ενός ζευγαριού ξεκινά από τη στιγμή της απόφασης για επισημοποίηση της σχέσης. Μια απόφαση που οδηγεί έναν άνδρα να κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του, χαρίζοντάς της το μονόπετρο δαχτυλίδι που θα την κάνει να πει το μεγάλο «ναι». Το συναίσθημα του έρωτα, όμως, περιπλέκεται με το άγχος για την κατάλληλη επιλογή του δαχτυλιδιού. Ποιο μονόπετρο πρέπει να διαλέξει ένας άνδρας για να κάνει το «κλικ» στην καλή του; Εκεί ακριβώς είναι που χρειάζεται τον σωστό καθοδηγητή: το kosmima24, εδώ και πολλά χρόνια είναι εδώ για να δώσει «τέλος» σε τέτοια διλήμματα, σηματοδοτώντας την αρχή σε ένα ακόμα ζευγάρι που αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Μεγάλη συλλογή από μονόπετρα δαχτυλίδια

Ένας βασικός λόγος που το πετυχαίνει αυτό βρίσκεται στη μεγάλη ποικιλία από μονόπετρα δαχτυλίδια και εύρος τιμών που διατίθενται στις συλλογές του Kosmima24. Σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση και καθοδήγηση από τους ειδικούς του καταστήματος στο showroom της εταιρίας, είναι βέβαιο ότι κάθε άνδρας θα επιλέξει το ιδανικό χρυσό μονόπετρο δαχτυλίδι για την τυχερή της καρδιάς του! Για όσους δεν μπορούν τα επισκεφθούν τον εκθεσιακό χώρο του Kosmima24, η εταιρία έχει φροντίσει να διαμορφώσει μια πλήρη online παρουσίαση για όλα της τα κοσμήματα στο ανανεωμένο e-shop του καταστήματος Kosmima24.gr. Αναλυτικές πληροφορίες, φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας και video προβολή παρέχουν απόλυτη καθοδήγηση για να επιλέξετε. Κι αν θέλετε επιπλέον βοήθεια για το μέγεθος… Υπάρχει τρόπος με έναν κλικ!

Σειρά παίρνει ο γάμος

Η πορεία δεν σταματά εδώ… Όταν όλα στην πρόταση γάμου έχουν πάει όπως τα έχει κανείς φανταστεί (είπε το πολυπόθητο «ΝΑΙ»), δεν αργούν να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για έναν ονειρεμένο γάμο. Το ζευγάρι διοργανώνει κάθε λεπτομέρεια της τελετής με προσοχή και φυσικά, ένα σημαντικό κομμάτι που πρέπει να προσέξει, αποτελούν οι βέρες γάμου. Τα διαχρονικά δαχτυλίδια-σύμβολο στον θεσμό του γάμου που θα τους συνοδεύουν στην υπόλοιπη ζωή τους ως «ένα σώμα, μια ψυχή». Οι βέρες που θα επιλέξει ένα ζευγάρι πρέπει να ταιριάζουν στην προσωπικότητα & το γούστο τους.  Δεν είναι λίγες μάλιστα οι γυναίκες που επιθυμούν να ταιριάξουν τη βέρα με το μονόπετρο, καθώς τα φορούν μαζί και θέλουν να έχουν ένα αρμονικό οπτικό αποτέλεσμα. Ποια καλύτερη αφορμή για μια επίσκεψη στο kosmima24; Η μεγάλη γκάμα από χειροποίητες χρυσές βέρες, μέσα από μια ανεξάντλητη ποικιλία σχεδίων σε κλασικό ή πιο μοντέρνο στυλ, εξασφαλίζει ότι θα διαλέξετε σίγουρα εκείνες που θα επισφραγίσουν τον έρωτά σας με τον ομορφότερο τρόπο! Από την πρώτη επίσκεψη στο Kosmima24, η έμπειρη ομάδα του καταστήματος αναλαμβάνει να σας βοηθήσει ώστε να βρείτε τις χρυσές βέρες που ονειρεύεστε. Και επειδή οι βέρες είναι κόσμημα… για πάντα, μη διστάσετε να ζητήσετε το σχέδιο ακριβώς που επιθυμείτε για να το απολαμβάνετε… για πάντα!

Μονόπετρα και βέρες γάμου για κάθε γούστο

Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας με την πολυετή πείρα του Kosmima24, μετατρέπουν το κατάστημα στην ιδανική επιλογή για τις αγαπημένες σας στιγμές. Βρείτε το ιδανικό χρυσό μονόπετρο & τις βέρες που ψάχνετε στο kosmima24 και αφήστε να γραφτεί το «happily ever after» στη δική σας ιστορία αγάπης!