Το ένα τρίτο των γυναικών παρακολουθεί πορνό για να… παίρνει ιδέες και να εμπλουτίζει τη σεξουαλική του ζωή. Το 37% των γυναικών στη Μεγάλη Βρετανία δήλωσε ότι επισκέπτεται ιστοσελίδες πορνό και κοιτάει τις φωτογραφίες που περιέχουν, ενώ μία στις 50 ομολογούν ότι έχουν τολμήσει να το κάνουν και εν ώρα εργασίας!

Το 90% των Βρετανίδων ομολογεί ότι «ανάβει» όταν παρακολουθεί πορνό. Στις 4 στις 10 αρέσει να κοιτάνε γυμνές γυναίκες και 3 στις 10 επιλέγουν να βλέπουν φωτογραφίες ή βίντεο με… «πρωταγωνίστριες» μόνο γυναίκες. Μόλις 9% παραδέχτηκε ότι το πορνό τις έχει «εμπνεύσει» να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό στη σεξουαλική τους ζωή.

Οι μισές από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα που έκανε το περιοδικό Glamour, όπως αναφέρει η βρετανική The Sun, έχουν στείλει σέξι φωτογραφίες στους συντρόφους τους ενώ το 16% έχει κάνει στριπτίζ μπροστά σε webcam.

Το ένα πέμπτο των γυναικών μπαίνει σε αντίστοιχες ιστοσελίδες τουλάχιστον μία φορά τη μέρα, αναφέρει έρευνα για το περιοδικό GQ, με το 60% αυτών να δηλώνουν ότι έχουν συμμετάσχει σε όργια, περισσότερες από τις μισές έχουν κάνει σεξ με δύο συντρόφους ταυτόχρονο και σχεδόν τα δύο τρίτα έχουν κάνει «cyber-sex».

Τα τελικά αποτελέσματα των ερευνών θα δημοσιευτούν στα τεύχη Αυγούστου των περιοδικών Glamour και GQ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.