Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι φαν της μόδας γοητεύονται από τις καλοκαιρινές δημιουργίες των γνωστών Οίκων μόδας. Για τους τελευταίους, ωστόσο, η σεζόν είναι παρελθόν και πυρετωδώς ολοκληρώνουν και παρουσιάζουν τις συλλογές τους για το φθινόπωρο και το χειμώνα του ’12.

Το ίδιο έκανε φυσικά και η Prada, η οποία ξεκίνησε την καμπάνια των νέων ρούχων, τα οποία μάλιστα φωτογράφισε ο Steven Meisel, αντλώντας την έμπνευσή του, σύμφωνα με ορισμένους, από τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών.

Με τα γεωμετρικά σχήματα να κυριαρχούν, δημιουργώντας τη ψευδαίσθηση της προοπτικής και των μεγεθών, στην καμπάνια συμμετείχαν μοντέλα όπως Anne V, Elza Luijendijk και Iselin Steiro.


«Καταλαμβάνοντας το χώρο σε πολλά επίπεδα, οι χαρακτήρες στο προσκήνιο φαίνονται να μεγεθύνονται, ενώ άλλες υποχωρούν σε απόσταση θυμίζοντας εικονικές πριγκίπισσες, έτοιμες για μάχη. Το βλέμμα των μοντέλων σαγηνεύουν, καθώς τα μάτια μας εξερευνούν τα καρέ και τις απρόβλεπτες διαστάσεις τους», σημειώνει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Δείτε το σχετικό βίντεο…