«Πόσο ταιριάζετε στο σεξ;». Αυτή η ερώτηση, όπως λένε οι ψυχολόγοι, είναι αυτή που… βασανίζει κυρίως το μυαλό των γυναικών όταν θέλουν να δημιουργήσουν μία σχέση.

Και γι’ αυτό, όπως αναφέρουν οι ειδικοί, βασικός παράγοντας για να μη νιώθετε ανασφάλεια, είναι να εξοικειωθείτε με τη σεξουαλικότητα που διαθέτετε. Έτσι, με τον καιρό θα αισθανθείτε πιο άνετα και θα βρείτε τα κουμπιά του συντρόφου σας στο κρεβάτι.

Πάντως, αν έχετε και οι δύο ταμπού στο σεξ, πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, να συζητήσετε για όλα προτού να είναι αργά για το δεσμό σας. Και να θυμάστε: θα πρέπει και εσείς να τον καθοδηγείτε στα σωστά σημεία για να βρει τον τρόπο να σας ευχαριστήσει αλλά το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς. Πολλές γυναίκες ωστόσο κάνουν πράγματα στο κρεβάτι που δεν θέλουν, απλά για να θεωρηθούν καλές ως σεξουαλικοί σύντροφοι.

Μην ξεχνάτε πως με το να εξαναγκάζεστε να κάνετε πράγματα στο κρεβάτι που δεν σας αρέσουν, δεν θα είστε ο εαυτός σας. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να κάνετε όσα σας λέει. Όμως, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη αυτοπεποίθηση παραπάνω και θα λυθείτε. Επομένως, αν δε δώσετε, δε θα λάβετε.