Σαλάτα µε ρόκα και φιλετάκια µοσχαριού

Ελαφρύ γεύμα


ΓΥΝΑΙΚΑ
22:38
13/05/2011
Σαλάτα µε ρόκα και φιλετάκια µοσχαριού
loading

Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μοσχάρι για 5-6΄, να ψηθεί καλά. Σβήνουμε με το μπαλσάμικο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το σκόρδο και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι κι αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.

Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε σαλατιέρα. Περιχύνουμε με τη σάλτσα και τα ζεστά φιλετάκια και ρίχνουμε εδώ κι εκεί το κουκουνάρι. Ανακατεύουμε καλά τη σαλάτα και σερβίρουμε.

Υλικά
• 1 ματσάκι ρόκα
• 200 γραμμ. φιλέτο μοσχαριού κομμένο σε μακρόστενες λωρίδες
• 1 μαρούλι
• 1 λόλα
• 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
• 1/2 φλ. τσαγ. φλούδες παρμεζάνας
• 2 κ.σ. κουκουνάρι
• αλάτι
• φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για το ντρέσινγκ
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο
• 4 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
• 1 κ.σ. μουστάρδα
• 1 κ.σ. μέλι
• 1 σκ. σκόρδο λιωμένο
• 1 πρέζα θυμάρι
• αλάτι
• φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
(Πηγή φωτογραφίας): argiro

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει