Ακόμη και η καλύτερη νοικοκυρά έχει τις κακές μέρες της στην κουζίνα! Εάν σας έπεσε παραπάνω αλάτι στην κατσαρόλα απ΄ότι έπρεπε, δεν είναι ανάγκη να τα βάψετε μαύρα. Το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί στο λεπτό!

Ξεφλουδίστε μια πατάτα και ρίξτε την στο φαγητό. Η πατάτα θα «τραβήξει» την αλμύρα και θα μπορέσετε να συνεχίσετε το μαγείρεμα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.