Τολμήστε το έντονο μακιγιάζ

Πώς θα μαγνητίσετε τα βλέμματα!


ΓΥΝΑΙΚΑ
14:13
16/01/2011
Τολμήστε το έντονο μακιγιάζ
loading

Το μακιγιάζ είναι το όπλο κάθε γυναίκας που θέλει να δείχνει πάντα όμορφη και λαμπερή. Ακολουθήστε κάποια απλά και βασικά βήματα και αναδείξτε τον καλύτερό σας εαυτό!
 
Οι τάσεις στο μακιγιάζ για τη συγκεκριμένη περίοδο, προστάζουν να δώσουμε έμφαση στα μάτια και τα χείλη.

Συγκεκριμένα, το «γατίσιο» βλέμμα με έντονη γραμμή eye liner, smoky look και αρκετή μάσκαρα, είναι η καλύτερη επιλογή για μια βραδινή σας έξοδο. Αυτό το μακιγιάζ μπορείτε να το προσαρμόσετε και την μέρα, χρησιμοποιώντας γήινα χρώματα στα μάτια, όπως καφέ και μπεζ.

Τα έντονα χείλη σε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου, είναι η τάση που εντυπωσιάζει όμως χρειάζεται προσοχή καθώς υπάρχει πιθανότητα να δείχνετε υπερβολικές. Για όσες δεν τολμούν το έντονο κόκκινο, μπορούν να δοκιμάσουν τις αποχρώσεις του πορτοκαλί. Για να έχει διάρκεια το κραγιόν σας καλό θα ήταν να απλώσετε ένα μολύβι περιγράμματος σε όλη την επιφάνεια των χειλιών προτού βάλετε το κραγιόν.

Μη ξεχνάτε να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα. Για να διατηρηθεί περισσότερο η μάσκαρα και να δείχνουν πιο μεγάλες οι βλεφαρίδες, βάλτε λίγη ποσότητα πούδρας πριν από τη μάσκαρα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει