Κινητό, πορτοφόλι, κλειδιά, ατζέντα, νεσεσέρ, λάπτοπ, ακουστικά… Αυτά είναι μόνο κάποια από τα αντικείμενα που βάζουν οι γυναίκες στην τσάντα τους πριν φύγουν για το γραφείο ή για τις καθημερινές τους δουλειές εκτός σπιτιού. Και καλύτερα ας μη μιλήσουμε για το εσωτερικό χάος της τσάντας…

Όταν λοιπόν βρούμε την τσάντα που τα χωρά όλα αυτά, τότε είμαστε ικανές να τη φορέσουμε μέχρι να λιώσει. H αναζήτησή της όμως δεν είναι τόσο εύκολη διαδικασία.

Όταν ψάχνω να αγοράσω τσάντα για τη δουλειά ή την καθημερινότητά μου, κοιτάω τρία πράγματα: Αν είναι ευρύχωρη, αν είναι άνετη και αν ταιριάζει με το στιλ μου. Δεν είναι λίγες οι φορές που αγόρασα μια τσάντα αλλά αποδείχθηκε εντελώς ακατάλληλη για τα βιαστικά πρωινά μου, καθώς τα λουριά της δεν ήταν σταθερά ή δε με κάλυπταν οι χώροι της. Αν, όπως και εγώ, είστε ακόμα στο ψάξιμο της πρωινής σας τσάντας, τότε παρακάτω θα βρείτε κάποιες που ανταποκρίνονται και με το παραπάνω στις απαιτήσεις μίας μεγάλης ημέρας.

Marc Jacobs Tote Bag

Η πιο λατρεμένη τσάντα από τις fashionistas. Η tote bag του Marc Jacobs είναι μια ευρύχωρη τσάντα, ενώ τα λουριά της θα σας βολέψουν να τη φορέσετε στον αγκώνα, στον ώμο ή χιαστί, ανάλογα με το πόσο θα τη γεμίσετε.

Kalogirou – Marc Jacobs The Medium Tote €225

Calvin Klein Tote

Κλασική και αγαπημένη εταιρεία, η Calvin Klein έχει δεκάδες σχέδια για να διαλέξετε. Η tote τσάντα της Calvin Klein έρχεται να δώσει τη λύση και στα πρωινά μας looks, καθώς το μέγεθός της είναι ό,τι πρέπει για τις δουλειές μας. Επιπλέον, η τιμή της είναι ασυναγώνιστη.

Calvin Klein Τσάντα Tote €70

COS

Το σχέδιο της συγκεκριμένης τσάντας από την εταιρεία COS μιλά την υπέροχη γλώσσα της μόδας. Οι πλαϊνές θήκες θα σας δώσουν την ευκολία του να βρίσκετε ό,τι θέλετε τη στιγμή που το θέλετε, ενώ το σταθερό λουρί της θα σας διευκολύνει στο καθημερινό κουβάλημα.

COS Pocket Shoulder Bag – Leather €195

AMES

Η ελληνική μάρκα Ames είναι γνωστή για το ιδιαίτερο μοτίβο στα σχέδια των τσαντών της. Το παρακάτω σχέδιο αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές όσον αφορά τις καθημερινές τσάντες, γιατί συνδυάζει τα πάντα: χώρο, άνεση και στιλ.

The Greek Designer Store AMES Elia Bag Multi Mino Beige €300