Στο φαντασμαγορικό σόου της Σήλιας Κριθαριώτη στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, όπου έδειξε τις υπέροχες δημιουργίες της στο κοινό, περπάτησαν πολλά ηχηρά ονόματα του μόντελινγκ. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η υπέρλαμπρη Ναόμι Κάμπελ.

Φορώντας μια ασημί δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, η Ναόμι Κάμπελ έκανε το χαρακτηριστικό και υπέροχο περπάτημά της και μάγεψε το κοινό. Μάλιστα, το σούπερ μόντελ ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το σόου, ευχαριστώντας και συγχαίροντας τη Σήλια Κριθαριώτη.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας της έγραψε: «Συγχαρητήρια και ευχαριστώ», αναφέροντας το όνομα της Σήλιας Κριθαριώτη.

Στο σόου περπάτησε, επίσης, και η βραζιλιάνα Candice Swanepoel. Το μοντέλο φόρεσε ένα κεντημένο με στρας φόρεμα σε γοργονέ γραμμή. Όπως ανέφερε η Σήλια Κριθαριώτη σε δημοσίευσή της, το μοντέλο ταξίδεψε από το Λος Άντζελες στο Παρίσι, προκειμένου να περπατήσει στο σόου της σχεδιάστριας.

Η Κόκο Ρότσα, θρύλος του μόντελινγκ και ειδική στις πόζες, παρευρέθηκε, επίσης, στο σόου της Σήλιας Κριθαριώτη. Το κοινό την απόλαυσε να περπατά και να ποζάρει με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο.