Μητέρα, σύζυγος, επιχειρηματίας. Στα 49 της χρόνια η Victoria Beckham έχει μεταμορφωθεί σε μία γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα με στρατοσφαιρική επιτυχία στη διαβόητα ανταγωνιστική βιομηχανία της μόδας, ενώ από το 2019 έχει εισέλθει δυναμικά και στον τομέα των καλλυντικών και της περιποίησης.

Και φυσικά, η αγαπημένη μας Posh από τις Spice Girls έχει να μας διδάξει πολλά όσον αφορά την ανεπηρέαστη από τον χρόνο ομορφιά της. Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας «Victoria Beckham Beauty» κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν τη ρουτίνα ομορφιά της κι εμείς ακούμε προσεκτικά τι έχει να πει.

Πώς οργανώνετε τα καλλυντικά σας;

Τα καλλυντικά μου είναι πολύ οργανωμένα. Αν ρωτούσατε τον σύζυγό μου, θα σας έλεγε πως η οργάνωση των καλλυντικών μου είναι ένα χάος. Και αυτό είναι, ένα οργανωμένο χάος. Ξέρω πού βρίσκεται το κάθε τι. Είμαι πολύ προσεκτική και φροντίζω να καθαρίζω τα πινέλα μου κάθε φορά. Στο μυαλό μου είναι πολύ οργανωμένα, όμως για τον σύζυγό μου είναι ένα χάος. Αλλά ξέρω πού βρίσκονται όλα.

Ποιο είναι το πιο βασικό βήμα στην περιποίηση προσώπου;

Όταν πρόκειται για την περιποίηση προσώπου, το πιο βασικό βήμα είναι ο καθαρισμός. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να είστε βέβαιη πως έχετε καθαρίσει σχολαστικά το πρόσωπό σας και το έχετε προετοιμάσει σωστά για τα επόμενα βήματα. Άρα, βεβαιωθείτε πως έχετε ξεβαφτεί καλά και πως το πρόσωπό σας είναι καθαρό πριν βάλετε το σέρουμ και τις ενυδατικές κρέμες σας.

Είναι in ή out το υπερβολικό μολύβι γύρω από τα χείλη;

Το να βάζετε μολύβι γύρω από τα χείλη για να δώσετε στα χείλη σας πιο γεμάτη όψη με φυσικό αποτέλεσμα, πιστεύω πως είναι καλό. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι όταν το lip liner είναι πολύ βαρύ και καταλήγει να φαίνεται ψεύτικο. Έχει να κάνει με την ισορροπία, αλλά το να θέλουμε να δώσουμε την ψευδαίσθηση των πιο γεμάτων χειλιών, πιστεύω είναι κάτι που όλες θέλουμε να πετύχουμε.

Πώς βρίσκετε την καλύτερη περιποίηση προσώπου για εσάς;

Μια από τις καλύτερες φίλες μου, η Melanie Grant, είναι ο άνθρωπος που στρέφομαι για συμβουλές σχετικά με την περιποίηση προσώπου μου. Είναι ο «skincare guru» μου. Είναι, επίσης, ο άνθρωπος που κάθε λίγο και λιγάκι επισκέπτομαι για να κάνω κάποιο facial.

Πιστεύετε πως θα μείνετε για πάντα καστανή ή θα πειραματιστείτε;

Σίγουρα θα μείνω καστανή για πάντα. Μετά από όλα όσα έχω δοκιμάσει, σίγουρα πιστεύω πως το καστανό μου πάει πιο πολύ από όλα.

Για ποιο καλλυντικό ανυπομονούσατε πιο πολύ όταν ξεκινήσατε τη δική σας εταιρεία;

Όταν δημιούργησα τη δική μου σειρά καλλυντικών, σκεφτόμουν να δημιουργήσω αυτό που γενικά δεν έβρισκα στο δικό μου νεσεσέρ καλλυντικών. Τι θέλω, ποιες είναι οι υφές που λαχταρώ και τι δεν μπορώ να βρω; Έχει να κάνει με το να δημιουργώ αυτό που πραγματικά θέλω.

Ποια είναι η αγαπημένη σας γυμναστική;

Γυμνάζομαι 5 φορές την εβδομάδα και μου αρέσει να κάνω βάρη.

Προτιμάτε τα μαλλιά σας κυματιστά ή ίσια;

Μου αρέσει τα μαλλιά μου να έχουν ένα φυσικό σπάσιμο. Μου αρέσει να φαίνονται φυσικά. Οπότε προτιμώ να είναι είτε κυματιστά είτε σε μια απλή κοτσίδα.

Πηγή: Allure