«Είμαι 22 ετών και βγαίνω με έναν 55χρονο άνδρα, τον οποίο θα ονομάσω “Τζέραλντ”, εδώ και ένα χρόνο. Λόγω της διαφοράς ηλικίας, προσπαθώ να βρω πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μαζί, ώστε η σχέση μας να είναι κάτι περισσότερο από απλό σεξ. Αγαπώ πραγματικά τον Τζέραλντ και θέλω να πετύχει αυτή η σχέση, αλλά πώς θα το κάνω αυτό, όταν δεν προσπαθεί κι εκείνος;».

Έτσι ξεκινά η εξομολόγηση μιας νεαρής κοπέλας, η οποία ζητά τη συμβουλή της ειδικού μέσω της στήλης «Dear Abby» της New York Post.

Η ίδια συνεχίζει, λέγοντας: «Πραγματικά δεν έχουμε κανέναν λόγο να τσακωνόμαστε εκτός από τη ζηλιάρα πρώην σύζυγό του εδώ και 11 χρόνια. Πώς μπορώ να προσπαθήσω να διατηρήσω αυτή τη σχέση; Ό,τι του προτείνω, το απορρίπτει. Είναι επειδή κατά βάθος δεν θέλει να είναι σε αυτή τη σχέση; Ή δεν πιστεύει ότι θα πάει μακριά;».

Η απάντηση της «Dear Abby»

Η Abigail Van Buren, η οποία υπογράφει τη στήλη «Dear Abby» στη New York Post και δίνει συμβουλές στους αναγνώστες, απαντά στην 22χρονη:

«Δεν μπορώ να διαβάσω το μυαλό του, αλλά φαίνεται πως εκείνος είναι ικανοποιημένος με τη σχέση όπως ακριβώς είναι. Αυτός είναι ο λόγος που απορρίπτει τις προτάσεις σας για οτιδήποτε εκτός της κρεβατοκάμαρας. Δεν μπορείς μόνη σου να κάνεις μια σχέση να πετύχει. Ο Τζέραλντ πρέπει να είναι πρόθυμος να συμμετάσχει. Αν η απάντησή του σε ό,τι του προτείνεις είναι αρνητική, ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσεις και να βρεις κάποιον με τον οποίο έχεις περισσότερα κοινά».