Όταν μιλάμε για τις τάσεις στο μανικιούρ, τα μεταλλικά νύχια κάθε χρώματος βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα -ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι A-listers όπως η Beyonce, η Kylie Jenner, η Zendaya, η Cardi B, η Dua Lipa, η Bella Hadid, η Kourtney Kardashian Barker και αμέτρητες άλλες έχουν δοκιμάσει το look.

Κατά τη διάρκεια των ψυχρών φθινοπωρινών μηνών, ωστόσο, αμέτρητα μεταλλικά μανικιούρ έχουν ξεφύγει από τα ουδέτερα, αναδεικνύοντάς τα πιο σκούρα χρώματα με τη μεταλλική υφή στην απόλυτη τάση της σεζόν.

Για παράδειγμα, τα σοκολατένια μεταλλικά νύχια αυτήν την στιγμή πρωταγωνιστούν στο IG feed μας, με την Hailey Bieber να δηλώνει λάτρης του look. Επιπλέον, τα πιο σκούρα κόκκινα βερνίκια νυχιών και οι πορτοκαλί αποχρώσεις που είναι εμπνευσμένες από κολοκύθες εντοπίζονται σε δημοφιλείς σταρ, και φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακά με μια μεταλλική επικάλυψη υψηλής λάμψης.

Με τον χειμώνα να βρίσκεται προ των πυλών, τα μαύρα μεταλλικά νύχια αποτελούν την κορυφαία τάση της σεζόν. Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το trend

Σύμφωνα με το Bustle, τα μαύρα μεταλλικά νύχια είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: μια αδιαφανής, καθαρή μαύρη βάση νυχιών με μία μεταλλική επικάλυψη με ιδιαίτερη λάμψη. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και διάφορες εναλλακτικές αποχρώσεις, άλλες πιο ανοιχτές και άλλες με πινελιές και διάφορα nail arts.

Και ενώ τα περισσότερα μαύρα βερνίκια διαθέτουν μια σκούρα ασημένια ή μεταλλική λάμψη, άλλα μπορεί να έχουν την ίδια μαύρη βάση αλλά οι λάμψεις να κυμαίνονται σε πιο θερμούς τόνους, όπως εκείνους του κόκκινου. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές, αρκεί να αφεθείτε στις επιταγές της νέας τάσης και να υιοθετήσετε το trend χωρίς δεύτερη σκέψη -ακόμη κι αν μέχρι πρότινος επιλέγατε πιο «ήσυχες» αποχρώσεις για το μανικιούρ σας.

Μια πολύ καλή εναλλακτική στην περίπτωση που δεν μπορείτε να κάνετε μόνες σας το μανικιούρ στο σπίτι, αλλά δεν θέλετε να επισκεφτείτε και κάποιο χώρο ομορφιάς, είναι τα έτοιμα νύχια σε μεταλλικό μαύρο χρώμα, τα οποία θα αναβαθμίσουν σίγουρα την εμφάνισή σας χωρίς καθόλου κόπο!