H Emily έχει επιστρέψει στο Netflix για να «δείξει» στους θαυμαστές της τις νέες της περιπέτειες στο Παρίσι. Ποιος όμως να της το έλεγε πως μια από αυτές τις περιπέτειες της θα ήταν να μάθει να μιλάει σωστά γαλλικά από τον δικηγόρο της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Μπερδευτήκατε; Μήπως νομίζετε πως ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος θα κάνει guest εμφάνιση σε κάποιο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Netflix;

Η απάντηση είναι αρνητική και τα πράγματα είναι πιο απλά και σίγουρα… χιουμοριστικά.

Όχι, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δεν θα εμφανιστεί στο Emily in Paris, τα γαλλικά του όμως αποτελούν -όπως φαίνεται – σημείο αναφοράς για τη δημοφιλή streaming πλατφόρμα Netflix η οποία τα «χρησιμοποίησε» ώστε να δημιουργήσει ένα επικό βίντεο με μεγάλη δόση χιούμορ.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Netflix στα social media προβάλλεται μια σκηνή από την σειρά «Emily in Paris» στην οποία η πρωταγωνίστρια κάνει μάθημα γαλλικών και τόσο εκείνη όσο και οι υπόλοιποι μαθητές που υπάρχουν στην αίθουσα επαναλαμβάνουν τα όσα τους λέει η καθηγήτρια τους.

Το Netflix έβαλε το μαγικό του… άγγιγμα και στην σκηνή αντί για τη φωνή της καθηγήτριας ακούγεται η φωνή του Μιχάλη Δημητρακόπουλου να επαναλαμβάνει τη φράση «Ζαμέ Κορωπί».

ΚΟΡΩΠΙ

Ζε μα πελ Νετφλίξ. H Έμιλί μας την ξέρει τη γλώσσα. 🥖🥐 🇫🇷 #NetflixGR #Νετφλιξ #Netflix

Posted by Netflix on Wednesday, January 25, 2023

Σημειώνεται πως την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, είχε κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστικό μέγαρο των Βρυξελλών. Όμως η προφορά των γαλλικών του δικηγόρου δεν ήταν και η καλύτερη με αποτέλεσμα στην φράση του «Η Εύα Καϊλή δεν υπήρξε ποτέ διεφθαρμένη», η γαλλική λέξη «corrompue», που σημαίνει διεφθαρμένη, να ακουστεί ως «Κορωπί» και αμέσως έγινε viral.