Μια νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι δεν έχει φιλήσει ποτέ κάποιον άντρα στη ζωή της, πόσο μάλλον τον σύντροφο της, με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια, αφού θέλει να ανταλλάξει το πρώτο φιλί στο γάμο της.

Η 24χρονη Kyndel σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok σημειώνει πως ο φίλος της με τον οποίο έχει σχέση είναι ο πρώτος σύντροφος στη ζωής της, ενώ αναφέρει πως θέλει να φιληθούν την ημέρα του γάμου για πρώτη φορά, επειδή είναι «Χριστιανή».

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η κοπέλα υποστηρίζει ότι θέλει να φυλάξει «την ενέργεια της» για τον γάμο, ενώ ανέφερε πως δεν ενδιαφέρεται για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει, σχετικά με την απόφαση της.

«Λοιπόν, είμαι σχεδόν 24 και εγώ και ο φίλος μου – αυτός είναι ο πρώτος μου φίλος – βγαίνουμε σχεδόν δύο χρόνια και δεν έχουμε φιληθεί ποτέ», είπε χαρακτηριστικά σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok.

«Και πριν με πείτε παράξενη και όλες αυτές τις ανοησίες, είμαστε Χριστιανοί», είπε και πρόσθεσε πως «κρατάμε τον εαυτό μας για τον γάμο και έχουμε όρια. Δεν θέλω ποτέ να φιλήσω κανέναν εκτός κι αν είναι ο σύζυγός μου, γιατί νιώθω ότι αυτό είναι κάτι ξεχωριστό».

Πολλοί χρήστες απόρησαν με την απόφαση της λοιπόν, με τα σχόλια να «πλημμυρίζουν» την ανάρτηση της και αρκετούς να τη ρωτούν αν έχει βάλει κι άλλους περιορισμούς στο σύντροφο της, με την ίδια να απαντάει πως του επιτρέπει να την αγκαλιάζει κάθε φορά που συναντιούνται, αντί να τη φυλάει.