Το σίγουρο είναι ότι η γυναίκα που καταγράφηκε σε ένα βίντεο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να ακούει την πρόταση γάμου του συντρόφου της μπροστά σε ένα πλήθος αγνώστων, δεν πετούσε από τη χαρά της. Το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok και τράβηξε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ξεκινά με τη γυναίκα σε ένα πάρτι στη Χαβάη, όταν η μουσική σταματά και ο άντρας πιάνει το μικρόφωνο.

«Θεέ μου, σταμάτησαν το πάρτι για να κάνει πρόταση γάμου ο τύπος και το κορίτσι δεν το είχε», έγραψε ο άνθρωπος που ανάρτησε το βίντεο με τα εκατομμύρια views. «Περιμένετε μέχρι το τέλος. Ήταν το πιο άβολο πράγμα που έχω παρακολουθήσει», συνέχισε.

Στο viral βίντεο, η γυναίκα φαίνεται αμήχανη την ώρα που την καλεί στη σκηνή. «Θέλω να πω ότι είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί σου», της λέει και γονατίζει. «Είσαι ο έρωτας της ζωής μου και θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άντρα στον κόσμο. Θα με παντρευτείς;».

Αυτό που ακολούθησε ήταν μια παρατεταμένη σιωπή… «Είναι ένα απλό ναι ή όχι», την προέτρεψε εκείνος.

@caesthetically

WAIT UNTIL THE END. That was the most awkward thing I’ve ever witnessed. 💀 #nye #proposal

♬ original sound – cass

«Ω Θεέ μου», απάντησε εκείνη, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Ναι;».

Ο κόσμος ακούγεται να πανηγυρίζει την ώρα που η γυναίκα φορά το δαχτυλίδι της, εκείνη όμως δεν φαίνεται και τόσο ενθουσιασμένη.

Αργότερα, κάτω από τη σκηνή, φάνηκε να του λέει: «Γιατί το έκανες αυτό;», όπως σημειώνει η New York Post.

Πολλά ήταν τα σχόλια, με αρκετούς να εκφράζουν την αντίθεσή τους στις προτάσεις γάμου μπροστά σε κόσμο. «Γι’ αυτό είπα στον αρραβωνιαστικό μου ότι ήθελα η πρόταση γάμου να είναι ιδιωτική», σχολίασε κάποιος.

«Ο τρόπος που θα κάνεις πρόταση πρέπει πάντα να έχει συζητηθεί. Το πότε κάνεις την πρόταση πρέπει να είναι η έκπληξη», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που βρήκαν ντροπιαστικό όλο το σκηνικό για τον άντρα…