Γεμάτο ανατροπές και σασπένς ήταν και το νέο επεισόδιο της Τρίτης (25/10) των «Παγιδευμένων», της σειράς του ANT1 που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν την κάθε σκηνή με κομμένη την ανάσα αφού οι εξελίξεις ήταν για ακόμη μια φορά καταιγιστικές.

Αυτό που κέντρισε, όμως, το ενδιαφέρον των τουιτεράδων που διψά για έρωτες και πάθη ήταν όταν ο Δημήτρης έδειχνε να ζηλεύει την Άννα ακούγοντάς τη να μιλάει για τον πρώην της.

Το Twitter δεν σταμάτησε να σχολιάζει στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης όλα όσα παρακολουθούσε και η σκηνή που απασχόλησε ιδιαίτερα τους χρήστες ήταν αυτή με την Άννα και τον Δημήτρη στο αμάξι.

Συγκεκριμένα, η Άννα άρχισε να αφηγείται στον Δημήτρη λεπτομέρειες για την προηγούμενη σχέση της κάνοντάς τον να ζηλέψει πολύ και να το εκδηλώσει.

Έτσι τα σχόλια κινήθηκαν με πειράγματα στον «ιππότη» της εισαγγελίας και το πόσο καίγεται, αλλά δεν το λέει για τη δικηγόρο.

Αυτή την εκδήλωση ζήλιας του Δημήτρη δεν σταμάτησε να σχολιάζει το Twitter, το οποίο κυριολεκτικά «πανηγύρισε» και έστησε «γλέντι».