Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε του πρώτου κύκλου του πετυχημένου σίριαλ του τηλεοπτικού σταθμού, Mega, η «Γη της Ελιάς». Ο καταιγιστικός ρυθμός των εξελίξεων άφησε με κομμένη την ανάσα το κοινό που δεν μπορεί να περιμένει για τη δεύτερη σεζόν.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/6), στο επίκεντρο βρέθηκε αρχικά ο γάμος του Φίλιππου με την Βασιλική και η βάπτιση του μωρού τους με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν ιδιαιτέρως τις εμφανίσεις και τα φορέματα και κυρίως εκείνο που φορούσε η κουμπάρα Άννα.

Οι δραματικές αλλαγές, όμως, περίμεναν στη… γωνία καθώς ακολούθησε αιματοκύλισμα. Ο Ανέστης επιτέθηκε για ακόμα μία φορά στην Ευτυχία και προσπάθησε να τη βιάσει. Από τη μάχη τους η ίδια κατάφερε να ξεφύγει και πήρε στα χέρια της ένα μαχαίρι. Όταν ο ίδιος συνέχισε την αποτρόπαια πράξη του, η Ευτυχία ξεκίνησε να τον μαχαιρώνει στην κοιλιά με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο πάτωμα και να χάσει τη ζωή του.

Την ίδια στιγμή η Αθηνά συλλαμβάνεται για το φόνο του Δημήτρη, καθώς μετά από έναν καυγά που είχαν, ο Δημήτρης έπεσε νεκρός από δύο σφαίρες. Είναι τελικά η Αθηνά η δολοφόνος; Πάντως οι χρήστες του Twitter φαίνεται πως έχουν αντίθετη άποψη καθώς, αν κι όλα δείχνουν πως η Αθηνά διέπραξε το έγκλημα, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει πιστευτό.

Το δεύτερο μάλιστα πρόσωπο που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια ήταν ο αστυνόμος Κουράκος (Αλέξανδρος Μαρτίδης) για τον τρόπο που προχώρησε στη σύλληψη της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου), την Queen του Twitter που το κοινό αγαπά πολύ.