Όταν όλη μέρα μεταφέρεις λαχταριστά φαγητά και οι μυρωδιές από τα πακέτα σε κατακλύζουν, δεν θέλει και πολύ να υποκύψεις στον πειρασμό και να τσιμπολογήσεις. Αυτό φαίνεται ότι ισχύει στους διανομείς φαγητού οι οποίοι σε ποσοστό 8/10 παραδέχθηκαν πως τσιμπολογούν από το φαγητό των πελατών τους.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήχθη στη Βρετανία και σε δείγμα 500 διανομέων φαγητού από τη εφαρμογή σχεδιασμού δρομολογίων «Circuit Route Planner», η πλειοψηφία παραδέχθηκε όχι μόνο ότι τσιμπολογάει από το φαγητό των πελατών αλλά έχει και προτιμήσεις.

Ποιες είναι αυτές; Οι πατάτες και οι κοτομπουκιές είναι τα δυο εδέσματα στα οποία 8 στους δέκα δεν μπορούν να αντισταθούν.

Άντρας που κρατάει χάρτινη σακούλα

Επιπλέον, ένας στους δέκα υποστήριξε ότι ζήτησε από τους πελάτες να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα τους ή αναγκάστηκαν να ουρήσουν κοντά στο σπίτι τους. Επίσης, το 27% των διανομέων φαγητού παραδέχεται ότι οι συνομιλίες τους με τους πελάτες δεν είναι επαγγελματικού επιπέδου. Άλλες ενέργειες που ορισμένοι διανομείς φαγητών παραδέχθηκαν ότι κάνουν για να εκνευρίσουν τους πελάτες, είναι να προκαλέσουν ζημιά στα πακέτα που μεταφέρουν (23%), να κλέψουν ορισμένα (17%) και να τα ανοίξουν και εν συνεχεία να τα ξανακλείσουν (17%).