Επαγγελματίες καθαριστές αποκάλυψαν τι μπορεί να κάνει το τσιγάρο στο εσωτερικό του σπιτιού σου, μετά το καθάρισμα στην κατοικία μιας ηλικιωμένης γυναίκα που κάπνισε μέσα για περισσότερα από 20 χρόνια.

Η νικοτίνη μπορεί να συσσωρευτεί με τον καιρό, δημιουργώντας λεκέδες στα πάντα, από τους τοίχους μέχρι τις συσκευές της κουζίνας. Η επίμονη αυτή συσσώρευση μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη στην αφαίρεση.

Η χρήστης του TikTok Sarah May μοιράστηκε ένα βίντεό της την ώρα που έδινε μάχη με τους λεκέδες στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας και ειδικά στο μπάνιο και στην κουζίνα.

Στο βίντεο, που έκανε θραύση όταν αναρτήθηκε, η Sarah May αποκαλύπτει την έκταση της ζημιάς στο σπίτι της γυναίκας: οι λευκές συσκευές στην κουζίνα της είχαν γίνει κίτρινες από τη νικοτίνη που είχε συσσωρευτεί, όπως επίσης και οι διακόπτες στο πλυντήριο πιάτων και η περιοχή γύρω από το ψυγείο, σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

Αλλά και η κατάσταση στην τουαλέτα δεν ήταν καλύτερη και χρειάστηκε πολύ τρίψιμο για να βελτιωθεί.

«Αυτή η ηλικιωμένη κυρία καπνίζει μέσα για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Μας ζήτησε να μη μετακινήσουμε τίποτα γιατί έτσι τα ήθελε. Ο κύριος στόχος μας ήταν να καθαρίσουμε τους λεκέδες από τη νικοτίνη», εξήγησε η Sarah May.

Το «όπλο» της ήταν η χλωρίνη, με την οποία κάλυψε πολλές φορές όλες τις επιφάνειες. «Βάλαμε χλωρίνη σε κάθε επιφάνεια για να πετύχουμε την αρχική κατάσταση του αγαπημένου της σπιτιού».

Σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη δουλειά, με τη Sarah να καλεί μια φίλη σε βοήθεια. Η κουζίνα και το μπάνιο χρειάστηκαν ώρες για να καθαριστούν. «Μας πήρε έξι ώρες και στις δύο για να ολοκληρώσουμε την κουζίνα και το μπάνιο», είπε, αποκαλύπτοντας ότι η ηλικιωμένη ήταν ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.