Η εικόνα ενός σκύλου να κάθεται στη θέση του οδηγού αυτοκινήτου και να κορνάρει προφανώς δεν είναι και η πιο συνηθισμένη που μπορεί να συναντήσει κανείς.

Μια κοπέλα από το Νταντί της Σκωτίας αντίκρυσε μέσα σε ένα παρκαρισμένο φορτηγάκι έναν σκύλο που έκανε αυτό ακριβώς το πράγμα. Καθόταν όρθιος με τα δυο του πόδια στη θέση του οδηγού και με τα άλλα δυο πατούσε την κόρνα στο τιμόνι. Και δεν το έκανε μια ή δύο φορές, αλλά αρκετές, προκαλώντας την περιέργεια των περαστικών που έψαχναν να βρουν τον… ενοχλητικό που τους χαλάει την ησυχία.

Προφανώς το τετράποδο είχε κουραστεί να κάθεται κλειδωμένο μέσα στο όχημα και με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει την ενόχλησή του στο αφεντικό του που βρισκόταν σε δουλειά.

Η κοπέλα, ονόματι Chloe, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και απαθανάτισε με το κινητό τηλέφωνο τη στιγμή που ο σκύλος κορνάρει.
Δημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό της στο twitter στις 14 Δεκεμβρίου και μέσα σε λίγα 24ωρα έγινε viral καθώς μέχρι στιγμής αριθμεί πάνω από 300.000 likes και περισσότερα από 138.000 retweets.