Αν χρειάζεστε λίγη έμπνευση για το πώς να εμφανιστείτε στο ρεβεγιόν της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Ιστοσελίδα και περιοδικό με θέματα μόδας και ομορφιάς συνέλεξε τα καλύτερα χτενίσματα, αξεσουάρ και μακιγιάζ των τελευταίων 100 ετών, από τα φουσκωμένα χτενίσματα των αρχών της δεκαετίας του 1900 μέχρι τα σέξι κυματιστά μαλλιά και τα έντονα φρύδια του σήμερα. Το περιοδικό παρουσιάζει την πιο κομψή εμφάνιση από κάθε δεκαετία με σημερινά μοντέλα σε ένα εντυπωσιακό time-lapse βίντεο. Τα μοντέλα που εκπροσωπούν το 1916 βάζουν ρουζ στα χείλη, τα μάγουλα και τα μάτια, πράγμα αγαπημένο από τις γυναίκες εκείνη την εποχή. Τα μαλλιά είναι χτενισμένα στην κορυφή του κεφαλιού με λίγα να πέφτουν γύρω από το πρόσωπο.

Το 1927, πολλές γυναίκες φορούσαν το κραγιόν τους σε σχήμα… τόξο και προτιμούσαν τα σκούρα χείλη και τα smoky μάτια με χτένισμα… κώνο! Κατά τη διάρκεια των γιορτών του 1964, οι μοντέρνες γυναίκες έφτιαχναν τα μαλλιά με όγκο στην κορυφή και άλλαζαν λίγο τις άκρες κάνοντας τες πιο ανέμελες.

Φορούσαν επίσης eyeliner διπλό προκαλώντας μια… αποπνικτική εικόνα. Η δεκαετία του 1970 είχε μια πιο φυσική αισθητική που προέκυπτε από το γεγονός ότι οι γυναίκες φορούσαν λιγότερο make-up και ήταν στην μόδα τα μακριά ίσια μαλλιά τους με χωρίστρα στη μέση και ίσως ένα πιο χίπι στυλ. Το 1981 αυτό αντιστρέφεται πλήρως και οι γυναίκες φορούσαν φωτεινά χρώματα στις σκιές ματιών, όπως το μπλε, ροζ, μοβ ή όλα μαζί. Για τα μαλλιά τους χρησιμοποιούσαν πολλή λακ για ένα πολύ φουσκωτό αποτέλεσμα.

Η επόμενη δεκαετία είχε μια αντιστροφή αυτής της τάσης αυτής, με τις γυναίκες να διατηρούν χωρίς όγκο τα μακριά μαλλιά τους φορώντας σκούρο καφέ κραγιόν. Τα «κολάρα» στο λαιμό τα οποία έχουν κάνει μια επιστροφή κατά τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν επίσης μόδα σε αυτή τη δεκαετία. Μέχρι το 2007, οι γυναίκες άρχισαν να χρησιμοποιούν αντί για κραγιόν συχνά ένα λαμπερό lip gloss κάνοντας πολλές φορές σπαστά τα μαλλιά τους με το ειδικό σίδερο. Αυτήν την περίοδο τα σέξι κύματα στα μαλλιά είναι στη μόδα σε συνδυασμό με πυκνά φρύδια.

Δείτε το βίντεο με όλες τις δεκαετίες…

revegiaosn1 revegiaosn2 revegiaosn3 revegiaosn4 revegiaosn5 revegiaosn6 revegiaosn7 revegiaosn8 revegiaosn9 revegiaosn10 revegiaosn11