Ιταλός ευρωβουλευτής «μάχεται» για τα… UFO!

Καταγγελίες για απόκρυψη στοιχείων


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
22:22
07/07/2010
Ιταλός ευρωβουλευτής «μάχεται» για τα… UFO!
loading

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής Μάριο Μποργκέζιο συγκεντρώνει υπογραφές από τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχοντας μέχρι στιγμής «μαζέψει» 18 υπογραφές από τους 739 ευρωβουλευτές.

Ο Μάριο Μποργκέζιο, καταγγέλλει τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. ότι αποκρύπτουν συστηματικά πληροφορίες και ότι συγκαλύπτουν στοιχεία σχετικά με την ύπαρξη και την δράση των ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων).

Ο ευρωβουλευτής δήλωσε στο Associated Press : «Πιστεύω ότι, σύμφωνα με την αρχή της διαφάνειας, οι χώρες-μέλη της Ε.Ε. έχουν χρέος να δημοσιοποιήσουν και να καταστήσουν διαθέσιμα για όλους τα επιστημονικά δεδομένα για τα ΑΤΙΑ, τα οποία σήμερα αποκρύπτονται εν μέρει ή καθ’ ολοκληρία».

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής υποστηρίζει, ότι χρειάζεται ειδικευμένο προσωπικό για να μελετήσει τα στοιχεία ενώ θεωρεί ότι μπορούμε να διευρύνουμε τους τεχνολογικούς και επιστημονικούς μας ορίζοντες, μελετώντας τα στοιχεία που αφορούν την εξωγήινη τεχνολογία. Τα τελευταία χρόνια η Βρετανία όσο και η Γαλλία έχουν αναρτήσει στο Διαδίκτυο το μεγαλύτερο μέρος των στοιχείων τους σχετικά με τα ΑΤΙΑ, χωρίς όμως να αποδεικνύεται μέχρι στιγμής η ύπαρξη εξωγήινης δραστηριότητας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει