«Γεια σας, παιδιά! Είμαι η Καρολίνα Γκέιτς. Ψάχνω έναν πλούσιο σύζυγο. Η θέση μου είναι 2Α. Σας παρακαλώ, ελάτε, αν είστε πλούσιος» με αυτά τα λόγια και αφού είχε πάρει την άδεια από τις αεροσυνοδούς, μια γυναίκα αποφάσισε να ανακοινώσει ότι ψάχνει πλούσιο γαμπρό, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Μαϊάμι στη Νέα Υόρκη.

Η Kαρολίνα Γκέιτς μίλησε μέσω της ενδοεπικοινωνίας του αεροπλάνου, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο με περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, και δήλωσε ότι ψάχνει έναν πλούσιο σύζυγο. Διευκρίνισε σε ποιο σημείο του αεροπλάνου κάθεται και σημείωσε: «Αν είστε πλούσιος, τότε σας περιμένω να κάνουμε παρέα»

«Οι αντιδράσεις στο αεροπλάνο ήταν εκπληκτικές», δήλωσε η Καρολίνα Γκέιτς στην ιστοσελίδα «Jam Press» για το σχέδιό της. «Ευτυχώς το προσωπικό του αεροπλάνου ήταν απίστευτα υποστηρικτικό στην ιδέα μου», δήλωσε η Γκέιτς, προσθέτοντας ότι «δεν ήταν ποτέ μεγάλος οπαδός των εφαρμογών γνωριμιών. Προς έκπληξή μου, όχι μόνο χάρηκε το προσωπικό του αεροπλάνου να με βοηθήσει, αλλά κάλεσαν και τον πιλότο, ο οποίος ήταν, επίσης, σύμφωνος με την ιδέα! Σχολίασε, μάλιστα, ότι ήταν μια λαμπρή ιδέα».

Δεν αποκάλυψε, ωστόσο, αν όντως την πλησίασε κάποιος…

@karolinageits

“Looking for a Rich Husband”

♬ original sound – Karolina Geits