Τρία από τα ξενοδοχεία πολυτελείας που υπάρχουν στο Σικάγο, βρίσκονται στη λεωφόρο N Michigan, κατά μήκος του περίφημου Magnificent Mile, στην προνομιακή τοποθεσία Water Tower Place.

Στην «καρδιά» του εμπορικού κέντρου της αμερικανικής μεγαλούπολης θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, συναρπαστικές γαστρονομικές εμπειρίες, ευκαιρίες για πολιτιστικές αποδράσεις στα καλύτερα θέατρα της πόλης (LookingGlass Theater και Broadway Playhouse) και φυσικά… την καλύτερη θέα στην τεράστια λίμνη Μίσιγκαν.

Οι επιλογές είναι τρεις: Four Seasons Hotel Chicago, The Ritz Carlton Chicago ή Peninsula.

Και μην ξεχνάτε, ότι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά…

Four Seasons Hotel Chicago



Το χλιδάτο ξενοδοχείο Four Seasons Hotel Chicago διαθέτει μερικά εντυπωσιακά avant garde έργα τέχνης στο λόμπι και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το κοκτέιλ τους όπου θελήσουν, καθώς ο «Martini Man» πηγαίνει το καροτσάκι του σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά και κάνει τα «μαγικά» του ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Τα Appletini και Chocolatini είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Για τους μικρούς φίλους, το ξενοδοχείο έχει φροντίσει για έναν ειδικό «Ice Cream Man».

Ritz-Carlton Chicago

Το Ritz-Carlton Chicago προσφέρει μαθήματα γιόγκα στον 75ο όροφο, ενώ ο «Candy Man» που περιφέρεται από δωμάτιο σε δωμάτιο προσφέρει χαρούμενες νότες γλυκύτητας στους μικρούς επισκέπτες.

Οι λάτρεις του μπάσκετ μπορούν να νοικιάσουν με την ώρα το δικό τους «μισό» γήπεδο μπάσκετ και να δοκιμάσουν την τύχη τους απέναντι στον πρώην παίκτη της φημισμένης «Dream Team» των Σικάγο Μπουλς, Tony Kukoc.

Peninsula Hotel

Το ξενοδοχείο προσφέρει μια βόλτα γνωριμίας με τα αρχιτεκτονικά «θαύματα» της πόλης, όπως φαίνονται από το ποτάμι μέσα σε ένα ιδιωτικό σκάφος 14 μέτρων. Οι λάτρεις της τέχνης μπορούν να απολαύσουν ιδιωτικά τουρ στην αγαπημένη τους συλλογή στο ινστιτούτο Art Institute από τον υπεύθυνο της συλλογής.