Θυμίζοντας τις περίφημες οφθαλμαπάτες, που παρουσιάζονται μπροστά σε ταλαιπωρημένους ταξιδιώτες, το πολυτελές κατάλυμα Mihir Garh σας υποδέχεται στη μέση της ερήμου Ταρ της Ινδίας για μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής.

Οι ιδιοκτήτες του το έχουν χαρακτηρίσει «φρούριο του ήλιου» και πράγματι αυτό το επιβλητικό κάστρο μοιάζει να περικλείει μέσα του μια μοναδική λάμψη.

Χρειάστηκαν 150 κτίστες, τεχνίτες και βιοτέχνες και δύο ολόκληρα χρόνια για να χτίσει αυτό το ξενοδοχείο, που είναι σα να βγήκε από τις σελίδες κάποιου παραμυθιού.

Αυτό το αρχιτεκτονικό στολίδι προσφέρει στους επισκέπτες του εννέα τεράστιες σουίτες, η κάθε μια από τις οποίες έχει έκταση περίπου 150 τ.μ., ενώ διαθέτουν και υπέροχα διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους.

Οι τρεις αυλές με τα εντυπωσιακά συντριβάνια, οι δύο φιλόξενοι χώροι σαλονιών και η κοινόχρηστη βεράντα με την πισίνα υπερχείλισης αποτελούν τα ιδανικά σημεία για απόλυτη χαλάρωση.

Τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι επιπλωμένα με φαντασία, πολύχρωμα διακοσμητικά, αντίκες, ξύλινα σκαλιστά έπιπλα, κεντημένα υφάσματα και καθρέφτες.

Τοίχοι με στρογγυλεμένες άκρες, τζάκια φτιαγμένα με τοπικά υλικά από γυναίκες της περιοχής και μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά εδέσματα ολοκληρώνουν την εικόνα ενός υπερπολυτελούς ινδικού καταλύματος.

Οι επισκέπτες έχουν ακόμα την ευκαιρία να κάνουν σαφάρι με τζιπ και επισκέψεις στα γύρω χωριά.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ