Βυθιστείτε στην τέχνη, τη μουσική, τον πολιτισμό και την ιστορία μερικών από τις πιο διάσημες πόλεις της Ευρώπης, απολαμβάνοντας αποκλειστικές παραστάσεις, ιδιωτικές ξεναγήσεις σε αξιοθέατα ορόσημα και μουσεία και φαγητό σε βραβευμένα εστιατόρια σε ένα ταξίδι 16 ημερών με την υπογραφή της Four Seasons!

Αν ψάχνετε έναν διασκεδαστικό τρόπο για να δείτε τα top αξιοθέατα του κόσμου, με αποκλειστική πρόσβαση σε μερικούς από τους κορυφαίους καλλιτεχνικούς χώρους, η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Four Seasons σας προσκαλεί σε μια περιοδεία με ιδιωτικό αεροπλάνο, το «Backstage with the arts», από τις 20 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου 2015.

Οι επισκέπτες θα μένουν, φυσικά, στα ξενοδοχεία της αλυσίδας και θα ταξιδέψουν με ένα Boeing 757, που θα φιλοξενήσει μόλις 52 άτομα.

Four Seasons Hotel George V , Παρίσι, Γαλλία

Άφιξη στην Πόλη του Φωτός για μια πρώτη γνωριμία με την αποκλειστική ομάδα, που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα και φυσικά με τους συνταξιδιώτες σας, σε μια δεξίωση στο Four Seasons Hotel George V. Θα ακολουθήσει μια βόλτα για ψώνια στα κατάστημα της λεωφόρου των Ηλυσίων Πεδίων για να βάλετε τις τελευταίες πινελιές στην γκαρνταρόμπα του ταξιδιού σας.

Four Seasons Hotel Ritz, Λισαβόνα, Πορτογαλία

Πάρτε μια γεύση από την πολύχρωμη και συναρπαστική σκηνή σύγχρονης τέχνης της Λισαβόνας με μια επίσκεψη στο Μουσείο Berardo, με ξεναγό την επιμελήτρια του μουσείου. Ανακαλύψτε το ιστορικό παρελθόν της πόλης κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού δείπνου στο μοναδικά περίτεχνο αρχιτεκτονικά Μοναστήρι του Ιερώνυμου.

Four Seasons Hotel, Μιλάνο, Ιταλία

Παρακολουθήστε μια αποκλειστική ξενάγηση στον καθεδρικό ναό του Duomo, πριν φορέσετε τα «καλά» σας για την επίσκεψη στο θρυλικό Teatro alla Scala. Απολαύστε το δείπνο σας σε ένα ιστορικό μουσείο και μελετήστε τη συλλογή του από παλιά πιάνο από την εποχή του Μότσαρτ.

Four Seasons Hotel στο Sultanahmet, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Θαυμάστε την αρχιτεκτονική της παλιάς πόλης κατά τη διάρκεια ιδιωτικών περιηγήσεων σε δύο ορόσημα, που χρονολογούνται από τον έκτο αιώνα, την Αγία Σοφία και το Βασιλικό Υδραγωγείο.

Four Seasons Hotel Lion Palace, Αγία Πετρούπολη, Ρωσία

Η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ρωσίας σας περιμένει με ιδιωτικές επισκέψεις στο Μουσείο Ερμιτάζ, το Yusupov Palace και τον μεγαλειώδη επιχρυσωμένο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Ισαάκ. Σε μια ξεχωριστή βραδιά θα απολαύσετε ένα gala στο Παλάτι Pavlovsk.

Four Seasons Hotel, Πράγα, Τσεχική Δημοκρατία

Στην καρδιά της παλιάς πόλης της Πράγας, με τη ρομανέσκ, γοτθική και μπαρόκ αρχιτεκτονική θα παρακολουθήσετε μια παράσταση του «Don Giovanni» του Μότσαρτ στο θέατρο Estates, όπου ο συνθέτης έκανε το ντεμπούτο του το 1787.

Four Seasons Hotel George V, Παρίσι , Γαλλία

Επιστροφή στο Παρίσι για μια ιδιωτική κρουαζιέρα κατά μήκος του Σηκουάνα και μια επίσκεψη στο νέο Ίδρυμα Louis Vuitton, σχεδιασμένο από τον διάσημο αρχιτέκτονα Frank Gehry. Αποχαιρετήστε τους συνταξιδιώτες σας κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στο βραβευμένο με αστέρια Michelin εστιατόριο, «Le Jules Verne», στον Πύργο του Άιφελ.

Η τιμή του ταξιδιού είναι περίπου 51.000 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ