Εντυπωσιακό και άκρως πρωτότυπο το design του εστιατορίου De Kas στο Άμστερνταμ. Οι πελάτες του απολαμβάνουν το γεύμα τους μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενός θερμοκηπίου λαχανικών.

Με ένα μοναδικό περιβάλλον, γεμάτο λουλούδια, φυτά και λαχανικά, που αποτελούν την πρώτη ύλη των φαγητών αυτό το καινοτόμο εστιατόριο έχει γίνει το στέκι όσων εκτιμούν την καλή κουζίνα και τη σωστή διατροφή.

Τα εξαιρετικά μενού συνοδεύονται από σπιτικά λικέρ και πρωτότυπες σαλάτες, ενώ σε ειδικό χώρο πωλούνται τα προϊόντα παραγωγής. Ακολουθώντας μια οικολογική φιλοσοφία υπάρχουν θερμοκήπια και κήπος κοντά στο εστιατόριο, όπου καλλιεργούνται λαχανικά της Μεσογείου, βότανα και βρώσιμα λουλούδια.

Επίσης, 10 χιλιόμετρα από το Άμστερνταμ στην περιοχή Beemster, υπάρχει ακόμα μια έκταση όπου καλλιεργούνται εποχιακά λαχανικά σε εξωτερικούς χώρους. Το ύψους 8 μέτρων γυάλινο θερμοκήπιο προσφέρει εκπληκτική θέα κατά τη διάρκεια της ημέρας και φωτίζεται όμορφα το βράδυ.

Το De Kas έχει προηγμένο σύστημα θέρμανση και κλιματισμού, που το καθιστά ένα ευχάριστο μέρος για να απολαύσετε ένα γεύμα τόσο τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Από τον Μάιο έως τον Απρίλιο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους του θερμοκηπίου, και να παρακολουθήσουν ένα εγαστήριο βοτανικής στο κτήμα του Beemster.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ