Μερικά βήματα μακριά από το πολύβουο Covent Garden, υπάρχει ένα επιβλητικό κτίριο που σου δίνει μια τρομακτική πρώτη εντύπωση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Για το Rosewood London ο λόγος, που πίσω από τις πύλες από σφυρήλατο σίδηρο και τις κιονοστοιχίες της πρόσοψης ελλοχεύει μια ήσυχη αυλή που σηματοδοτεί από το 1914 την εισαγωγή σε μια μυσταγωγία ανυπέρβλητης κομψότητας και χλιδής.

Οι καρποί της εκτεταμένης ανακαίνισης του κτιρίου της Μπελ Επόκ είναι εμφανείς με το καλημέρα εδώ, από τα μάρμαρα που διατρέχουν και τους 7 ορόφους ως τον επιβλητικότατο και τεραστίων διαστάσεων τρούλο.

Τα 262 δωμάτια και οι 44 σουίτες φέρουν βαριές σχεδιαστικές υπογραφές και τα πιο πολυτελή υλικά, δημιουργώντας μια αίσθηση υπερπολυτέλειας που δύσκολα δεν θα συγκινήσει τον κροίσο πελάτη.

Μέσα σε όλα, η σουίτα Grand Manor House Wing Suite, η οποία παραμένει το μόνο δωμάτιο ξενοδοχείου με δικό του ταχυδρομικό κώδικα! Μιλάμε για ένα πραγματικό παλάτι με ανεξάρτητη είσοδο και ανελκυστήρα.

Τα εστιατόρια εδώ προσφέρουν επιλογές υψηλής γαστρονομίας που πατάνε στην αγγλική κουζίνα, την ίδια ώρα που οι exclusive υπηρεσίες του ξενοδοχείου απλώνονται ακόμα και σε ανέσεις που δύσκολα συναντάς σε κεντρικά ξενοδοχεία.

Από το πελώριο σπα και το κομμωτήριο μέχρι και τα κέντρα ομορφιάς και γυναικείας περιποίησης, λίγα πράγματα δεν θα βρεις στον ναό της πλουτοκρατίας.

Ευλογημένο με όλα τα καλά της αριστοκρατικής βρετανικής παράδοσης, τα μεγαλεία μιας άλλης εποχής, το Rosewood London φιλοξενεί μια εμπειρία που ανήκει αποκλειστικά στον κόσμο των λίγων και των εκλεκτών…