Λένε πως δεν θα βρεις πιο άσπλαχνο πράγμα από τον χρόνο, καθώς έχει τον τρόπο του να τρώει την αίγλη και τη μαγεία.

Κι έτσι όσο όμορφο κι αν είναι ένα ξενοδοχείο όταν ανοίγει, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως κάποια στιγμή θα μοιάζει παρωχημένο, απομεινάρι του παρελθόντος.

Ένα τέτοιο ήταν και το resort σε μια τροπική γωνιά που δεν έχουμε συνήθως στον νου όταν σκεφτόμαστε για εξωτερικού παραδείσους.

Για το περίφημο Hayman Island της Αυστραλίας ο λόγος, έναν πραγματικά εκπληκτικό ιδιωτικό παράδεισο της απομακρυσμένης ηπείρου που άλλαξε πολλές φορές χέρια για να καταλήξει στη σημερινή κατάσταση.

Τώρα ανήκει στην αλυσίδα InterContinental, η οποία πέρασε 2 χρόνια στη ριζική ανακαίνισή του για να μαγέψει ξανά το διεθνές τζετ σετ από τον φετινό Ιούλιο.

Πέντε νέα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, σπα 13 δωματίων και όλες οι exclusive εμπειρίες προσφέρονται εδώ σε χορταστικές δόσεις.

Από εκδρομές σε παρθένα νερά μέχρι και βόλτες πάνω από τον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο της Αυστραλίας, δύσκολα μπορεί επιθυμία σου να μην πραγματοποιηθεί εδώ.

Μια νέα εποχή ξημέρωσε για το περίφημο Hayman Island που σε εισάγει στην απαράμιλλη μαγεία μιας γωνιάς του κόσμου ολότελα άγνωστη σε μας.

Οι τιμές για το απλό δίκλινο ξεκινούν εδώ από τα 400 ευρώ…