Αδιαμφισβήτητα τα περιποιημένα άκρα ολοκληρώνουν μια προσεγμένη εμφάνιση, δείχνοντας ότι η γυναίκα που τα έχει ότι δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια, ακόμη και την παραμικρή.

Όταν πρόκειται για την περιποίηση των νυχιών σας το γαλλικό μανικιούρ, τουλάχιστον για τις περισσότερες, αποτελεί μία από τις πιο κλασικές επιλογές που κάνουν τα χέρια σας να δείχνουν καθαρά, περιποιημένα και elegant.

Αν, ωστόσο, έχετε βαρεθεί με το συνηθισμένο λευκό στις άκρες των νυχιών σας, υπάρχει μια νέα τάση που κυριαρχεί στο χώρο και έχει κατακλύσει τα social media, για μια εξίσου προσεγμένη, αλλά λίγο πιο τολμηρή εμφάνιση.

Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, λοιπόν, ανανεώνεται και «κυκλοφορεί» σε μαύρο χρώμα. Στη θέση, λοιπόν, της λεπτής λευκής γραμμής οι απανταχού influencers και καλλιτέχνες νυχιών επιλέγουν το τολμηρό μαύρο.

Όπως εξηγεί στο thestylist.com η κορυφαία στο χώρο Jenni Draper «υπήρξε μια “επανάσταση” που ξεκίνησε από τη Γαλλία αναφορικά με το γαλλικό μανικιούρ, ωστόσο με ένα χρωματικό twist». Το μαύρο, σύμφωνα με την Draper, προσδίδει στο χέρι μια πιο σκληρή και επιβλητική εμφάνιση.

Ξεχάστε, λοιπόν, όσα γνωρίζατε για την πιο διαδομένη τάση στο μανικιούρ και υιοθετήστε τη νέα πιο ροκ και ανατρεπτική εκδοχή της που ήδη έχει κατακτήσει το γυναικείο κοινό.

Γνωστό, πια, και ως «black french» αποτελεί μια διαφορετική και αρκετά τολμηρή πρόταση, που, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει καθώς ταιριάζει με όλες τις περιστάσεις και τα look.