Λίγες μόλις μέρες μας χωρίζουν από την γιορτή των ερωτευμένων και όπως κάθε χρόνο η μαγεία του ρομαντισμού κατακλύζει τους πιο διάσημους ευρωπαϊκούς προορισμούς, δίνοντας σας την ευκαιρία να γιορτάσετε αυτή τη μέρα σε μοναδικής ομορφιάς πόλεις!

Κόκκινα τριαντάφυλλα χρωματίζουν την ατμόσφαιρα, καρδούλες και φτερωτά αγγελάκια κάνουν την εμφάνιση τους σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα και μια εορταστική διάθεση σας καλεί να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο με τους αγαπημένους σας με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από την​ Travelplanet24 και ταξιδέψτε σε όλη την Ευρώπη αναζητώντας τα ωραιότερα μέρη για ένα ρομαντικό φιλί!

Πύργος του Άιφελ, Παρίσι, Γαλλία

Η Πόλη του Φωτός έχει χαρακτηριστεί και όχι άδικα, η πιο ρομαντική στον κόσμο. Το εντυπωσιακό Παρίσι, με τη φινετσάτη του ατμόσφαιρα, τα στιλάτα καταστήματα και την ασύγκριτη γοητεία του θα αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για ένα ρομαντικό ταξίδι.Περπατήστε στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, ανακαλύψτε τα γαλήνια πάρκα της πόλης και τα αμέτρητα αξιοθέατα της και καταλήξτε στο σήμα κατατεθέν του Παρισιού, τον περίφημο Πύργο του Άιφελ, για ένα ξεχωριστό φιλί!

Γέφυρα των Στεναγμών, Βενετία, Ιταλία

Η Βενετία αποτελεί το όνειρο κάθε ερωτευμένου ζευγαριού και καθώς φέτος η γιορτή των ερωτευμένων συμπίπτει με την περίοδο του Καρναβαλιού, ένα ταξίδι στην πόλη των Δόγηδων για του Αγίου Βαλεντίνου θα μετατραπεί σε μια αξέχαστη εμπειρία! Κινηθείτε στα κανάλια της πόλης ακούγοντας το τραγούδι του γονδολιέρη και απολαύστε τη θέα σε μερικές από τις πιο ρομαντικές γέφυρες του κόσμου, όπως εκείνη των Στεναγμών. Κρατήστε το χέρι του αγαπημένου ή της αγαπημένης σας και κλέψτε ένα φιλί την ώρα που ο ήλιος δύει μαγικά στη Σάντα Μαρία ντελα Σαλούτε.

Ισπανικά Σκαλοπάτια, Ρώμη, Ιταλία

Η αισθησιακή Ρώμη είναι η πραγματική πόλη της αγάπης στην Ευρώπη. Οι ρομαντικές επιλογές στην αιώνια πόλη είναι αμέτρητες, αφού το εντυπωσιακό ιστορικό της κέντρο θα σας ταξιδέψει στο παρελθόν μέσα από υπέροχα μνημεία. Επισκεφθείτε το Πάνθεον, το Κολοσσαίο, σήμα κατατεθέν της πόλης, αλλά και το Βατικανό και περπατήστε πιασμένοι από το χέρι δίπλα στις γέφυρες του Τίβερη. Περιηγηθείτε στο ναό της Αφροδίτης και ανταλλάξτε παθιασμένα φιλιά στα Ισπανικά Σκαλοπάτια.

Παλιά Πόλη, Λισσαβόνα, Πορτογαλία

Ταξιδέψτε στην «Πόλη των μεγάλων θαλασσοπόρων», ονειρευτείτε κρατώντας από το χέρι τους αγαπημένους σας ότι ζείτε στην εποχή των εξερευνητών, τότε που τους μεγάλους έρωτες μπορούσαν να διακόψουν τα ατέλειωτα ταξίδια για την ανακάλυψη του νέου κόσμου. Φιληθείτε με πάθος, σα να ξημερώνει η μέρα που θα αποχωριστείτε, κάνοντας βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, χτισμένο πάνω σε επτά λόφους κατά μήκος της βόρειας όχθης του ποταμού Τάγου και απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα. Περπατήστε στους στενούς, ανηφορικούς και ελικοειδείς δρόμους και ανακαλύψτε τον γραφικό της χαρακτήρα μπαίνοντας σε ένα από τα κίτρινα τραμ.

London Eye, Λονδίνο, Αγγλία

Μια από τις πιο συναρπαστικές, κοσμοπολίτικες και γεμάτες πολιτισμό πόλεις στον κόσμο, το Λονδίνο θα αποτελέσει τον ιδανικό προορισμό για μια απόδραση γεμάτη ρομαντισμό. Τα αξιοθέατα της πόλης αμέτρητα και αν θέλετε να τα «αιχμαλωτίσετε» όλα με μια ματιά, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε με το έτερον σας ήμισυ το London Eye.Κλείστε μια θέση σε μια από τις διάφανες καμπίνες της εντυπωσιακής ρόδας και δώστε τα φιλιά σας με θέα σε μερικά από τα πιο διάσημα σημεία της πόλης, με τον ποταμό Τάμεση κάτω από τα πόδια σας.

Γέφυρα Καρόλου, Πράγα, Τσεχία

Η παραμυθένιας ομορφιάς πόλη της Πράγας χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα θα σας μαγέψει με την ρομαντική της ατμόσφαιρα. Επιβλητικά κτίρια, γραφικές γέφυρες και πολυάριθμα μνημεία θα κερδίσουν το θαυμασμό σας, καθώς θα φιλάτε τον αγαπημένο σας στη φημισμένη γέφυρα του Καρόλου. Διακοσμημένη σε όλο το μήκος της με 30 αγάλματα και γλυπτά, τα περισσότερα από τα οποία χρονολογούνται από το 1700, η γέφυρα θα σας οδηγήσει μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής οδού» στην πλατεία της Παλιάς πόλης. Μια κρουαζιέρα στον Μολδάβα θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την απόδραση σας στην πανέμορφη αυτή πόλη της Τσεχίας.

Λόφος Μονζουίκ, Βαρκελώνη, Ισπανία

Η γοητευτική πρωτεύουσα της Καταλονίας συνδυάζει άψογα την ιστορία, την τέχνη και τη σύγχρονη αισθητική με το μοναδικό ισπανικό ταμπεραμέντο. Περιηγηθείτε στη χώρα του πιο διάσημου ερωτευμένου όλων των εποχών, νιώστε σαν τον Δον Κιχώτη και πολεμήστε ακόμα και με φανταστικούς γίγαντες για να κερδίσετε ένα ρομαντικό φιλί από τη Δουλτσινέα σας.Κάντε μια ρομαντική βόλτα με τελεφερίκ πάνω από την πόλη και επισκεφθείτε τον λόφο του Μόνζουικ την ώρα που ο ήλιος δύει για μια θέα που κόβει την ανάσα.

Λόφος Gellert, Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Δυο πόλεις σε μια, η Βούδα και η Πέστη δεσπόζουν στις όχθες του ποταμού Δούναβη δημιουργώντας ένα μαγευτικό φυσικό σκηνικό, με τις γέφυρες που τις ενώνουν και τα εντυπωσιακά κτήρια τους να προσκαλούν τους επισκέπτες της να ζήσουν τον έρωτα τους. Περπατήστε στην πόλη και επισκεφθείτε τη Βασιλική του Αγίου Στεφάνου. Αν μάλιστα είστε αρκετά τολμηροί, ώστε να ανεβείτε τα 302 σκαλοπάτια που οδηγούν στην κορυφή θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την εντυπωσιακή θέα της πόλης. Ανταλλάξτε φιλιά στην κορυφή του λόφου Gellert, που προσφέρει μερικές από τις καλύτερες πανοραμικές όψεις της Βουδαπέστης, δείτε την Γέφυρα των Αλυσίδων, την πρώτη γέφυρα που ένωσε οριστικά την Βούδα με την Πέστη και στη συνέχεια περιηγηθείτε στα παλαιοπωλεία και τα βιβλιοπωλεία στις όχθες του ποταμού. Ένα ακόμα στοιχείο που έχει κάνει διάσημη την πόλη είναι τα ιαματικά της λουτρά, που θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.

Κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια με την​ Travelplanet24 και ταξιδέψτε στις πιο ρομαντικές ευρωπαϊκές πόλεις!