Ένας ιδιωτικός παράδεισος από 8 πολυτελείς βίλες με ιδιωτική πισίνα και κήπο και μία κορυφαία beachfront μεζονέτα τεσσάρων επιπέδων, κτισμένη μια ανάσα από τη θάλασσα. Το Soleado Luxury Villas  βρίσκεται στη μαγευτική Χαλκιδική. Οι ιδιωτικές πισίνες του καθώς και οι καταπράσινοι κήποι συνιστούν το απόλυτα ειδυλλιακό τοπίο και τον απόλυτο προορισμό για τις φετινές διακοπές του καλοκαιριού.

Ένας κήπος που θυμίζει παράδεισο!

Ο περιβάλλοντας χώρος του συγκροτήματος πολυτελών βιλών θα σε μαγέψει και θα σε κάνει να αισθανθείς ένα με τη φύση. Αφήστε τις μυρωδιές του ολάνθιστου κήπου να σας συνεπάρουν και χαρείτε την ομορφιά της ελληνικής φιλοξενίας και του ελληνικού καλοκαιριού!

Φυσική ομορφιά με πολυτέλεια! 

Κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά της βραβευμένης με γαλάζια σημαία παραλίας της Φούρκας που απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το Soleado Luxury Villas.  Στον ιδιαίτερο και μοναδικό αυτόν τόπο οι ευκαιρίες για άμεση επαφή με τη φύση είναι ανεξάντλητες. Οι πολυτελείς Soleado Luxury Villas βρίσκονται στην πιο ονειρεμένη χερσόνησο της Χαλκιδικής, στην ακτή της καταπράσινης Κασσάνδρας και όπου μπορεί κανείς να ζήσει την απόλυτη εμπειρία των διακοπών απολαμβάνοντας την παραδείσια γη που την περικλείει και το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα!

Απίστευτες μεσογειακές γεύσεις και ελληνική γαστρονομία για απαιτητικούς ουρανίσκους.

Θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε τοπικά προϊόντα από τη γη της Χαλκιδικής, ολόφρεσκα ψάρια, πεντανόντιμες αστακομακαρονάδες καθώς και πολλά ακόμα στα εστιατόρια της περιοχής. Και εάν δεν επιθυμείτε να γευματίσετε έξω από την ιδιωτική σας βίλα, μπορείτε να παραγγείλετε οτιδήποτε χρειαστείτε από τα εστιατόρια όποτε θέλετε.

COVID-19: Προτεραιότητα η ασφάλεια σας!

Η ομάδα του Soleado, έχει προβλέψει για την απολύμανση και την καθαριότητα των βιλών και έχει φροντίσει να πάρει αυστηρά υγειονομικά μέτρα ώστε να σας υποδεχτεί με απόλυτη ασφάλεια.

Κάντε την κράτησή σας σήμερα και επωφεληθείτε από τις καλοκαιρινές προσφορές.

Περισσότερες πληροφορίες στο soleado-villas.com

 και στο τηλέφωνο 6951 660 724.