Στο μετρό του Λονδίνου και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διαφημίζεται το νησί της Σκιάθου, προσκαλώντας τους Βρετανούς να επισκεφθούν και να κάνουν τις διακοπές τους στο πανέμορφο νησί των Σποράδων.

Η προβολή γίνεται με διαφημιστικές πινακίδες και η κάθε πινακίδα περιέχει φωτογραφίες του νησιού, το λογότυπο του Δήμου Σκιάθου και του ΕΟΤ, οι δε μεγάλες πινακίδες τοποθετήθηκαν σε 33 θέσεις στους 11 πιο κεντρικούς σταθμούς του Λονδίνου, της πρώτης ζώνης και συγκεκριμένα στους σταθμούς Baker Street, Bank, Bond Street, Covent Garden, Green Park, Holborn, Knightsbridge, Leicester Square, Oxford Circus, Piccadilly Circus, Tottenham Court Road.

 Όπως είναι γνωστό το μετρό του Λονδίνου αποτελεί το αγαπημένο, αλλά και κύριο μέσον μεταφοράς των Λονδρέζων και το χρησιμοποιούν καθημερινά πάνω από 3.500.000 άνθρωποι.

Η συγκεκριμένη δράση προβολής είναι πολύ σημαντική διότι η Σκιάθος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για τους Βρετανούς, οι οποίοι αποτελούν εδώ και δεκαετίες τους καλύτερους πελάτες του νησιού σε ποσοστό που αγγίζει το 50% των επισκεπτών και με την διαφήμιση του νησιού θα ενισχυθεί η αναγνωσιμότητα του μεταξύ του βρετανικού κοινού, αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Ο δήμαρχος της Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας δήλωσε μεταξύ άλλων για την διαφημιστική προσπάθεια του νησιού ότι «η Σκιάθος θέλουμε να τα καταφέρει και να γίνουμε το success story του ελληνικού καλοκαιριού της πανδημίας, χωρίς τοπικά lockdowns, χωρίς πρόσθετα μέτρα, χωρίς να αποκλειστεί ο προορισμός από χώρες του εξωτερικού και αυτή είναι η μεγάλη μας προσπάθεια για το 2021. Με πολύ και σκληρή δουλειά, επιθυμούμε για την Σκιάθο να ανακτήσει ένα καλύτερο μερίδιο από τους ανταγωνιστές της, σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον. Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία, και εργαζόμαστε για μια καλύτερη τουριστική χρονιά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.