Σχεδιάστε την πρώτη καλοκαιρινή σας εξόρμηση  στην όαση της Costa Navarino! Το φετινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος απέχει μόνο λίγες ημέρες και το πολυτελές resort αποτελεί την ιδανική πρόταση για μια σύντομη φυγή από την καθημερινότητα. Ταξιδέψτε με την οικογένεια ή την παρέα σας στην καρδιά της Μεσσηνίας, χαρείτε την ξεχωριστή φύση της, θαυμάστε τα αξιοθέατα, τις ομορφιές, τις παραλίες της και επιλέξτε για τη διαμονή σας τα μοναδικά ξενοδοχεία The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino. Πολυάριθμες και ακαταμάχητες προτάσεις  για όλες τις ηλικίες και  ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας , θα κάνουν και αυτή τη διαμονή σας στην Costa Navarino αλησμόνητη!  Θαλάσσια σπορ, πεζοπορία και ποδηλασία στη φιλόξενη, καταπράσινη μεσσηνιακή φύση, ανάμεσα στους ελαιώνες  και τα κρυστάλλινα νερά, αθλήματα ρακέτας, δύο εμβληματικά γήπεδα γκολφ για τους λάτρεις του αθλήματος, πλήρως εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα γυμναστήρια θα γεμίσουν τις ημέρες σας ευχάριστα, ενώ η αμμώδης παραλία The Dunes Beach θα φιλοξενήσει βουτιές και παιχνίδια πλάϊ στη θάλασσα, από το πρωί μέχρι το μαγικό ηλιοβασίλεμα! luxAnaxLoungeTerrace_M Το γαλήνιο καταφύγιο του Anazoe Spa θα σας βοηθήσει να αποτοξινωθείτε και να αναζωογονήσετε σώμα και πνεύμα με τις signature θεραπείες και περιποιήσεις, βασισμένες στις αρχαίες συνταγές του Ιπποκράτη… ενώ το πρόγραμμα «Αυθεντική Μεσσηνία» και οι εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή σας φέρνουν σε επαφή με έναν τόπο που μετράει περισσότερα από 4.500 χρόνια ιστορίας. luxTheDunesBeach Και τέλος, η υπέροχη, απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας στο  The Westin Resort Costa Navarino αν ζητάτε την ιδανική πρόταση για οικογενειακή εξόρμηση ή το The Romanos Resort, αν αποζητάτε την αισθαντική ατμόσφαιρα της λιτής, «χαμηλόφωνης» πολυτέλειας, θα κάνει τη διαμονή σας αξέχαστη!

 Αξέχαστες στιγμές στο The Westin Resort Costa Navarino

KIDSACTIVITIES sandcastle TheWestinPremiumInfinitySuite2 TheWestinPremiumInfinitySuite1 Με υπέροχη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και την αμμώδη παραλία The Dunes Beach, το The Westin Resort Costa Navarino υπόσχεται απόλυτη χαλάρωση και ανανέωση κάτω από τον μεσσηνιακό ήλιο! Τα 445 δωμάτια και σουίτες, εμπνευσμένα από παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, εναρμονίζονται πλήρως με το φυσικό τοπίο, δημιουργώντας ένα περιβάλλον αυθεντικής φιλοξενίας. Τα περισσότερα δωμάτια απολαμβάνουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα ή τους κήπους και τα γήπεδα golf. Έχοντας ψηφιστεί ως ο «Καλύτερος Οικογενειακός Προορισμός» στη Μεσόγειο, ανάμεσα στα Starwood Hotels & Resorts της Ευρώπης, το The Westin Resort Costa Navarino είναι η ιδανική πρόταση για οικογενειακές διακοπές. To Navarino Dunes προσφέρει πληθώρα συναρπαστικών παιδικών δραστηριοτήτων όπως το σύγχρονο κέντρο άθλησης και ψυχαγωγίας, με εσωτερικά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, μπόουλινγκ, πινγκ-πονγκ, βιντεοπαιχνίδια, και κινηματογράφο. Επιπλέον, οι μικροί φιλοξενούμενοι απασχολούνται δημιουργικά, διευρύνοντας παράλληλα τους ορίζοντές τους, στα δύο ειδικά σχεδιασμένα κέντρα, το Cocoon που απευθύνεται σε βρέφη και νήπια έως 3 ετών και το Sandcastle για παιδιά από 4 έως 12 ετών.

Απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενία στο The Romanos, a Luxury Collection Resort

RomanosPremiumInfinitySuite RomanosPoolBar Χτισμένο σε ένα παρθένο σκηνικό, πλαισιωμένο από ελαιώνες, γηγενή δέντρα και πλούσια βλάστηση, το βραβευμένο για την εξαίσια αρχιτεκτονική του The Romanos Resort αποτελεί εξαιρετική επιλογή για να ανακαλύψετε νέες, αυθεντικές εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν την προσωπική σας διαδρομή. Τα 321 εκλεκτά δωμάτια, σουίτες και βίλες, τα περισσότερα με ιδιωτικές πισίνες, διαθέτουν σύγχρονη, εξαιρετικής αισθητικής επίπλωση και μαγευτική θέα στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, στους κήπους, ή στα υπέροχα, γεμάτα ελαιόδεντρα και τοπική βλάστηση, γήπεδα του γκολφ. Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97000 ή επικοινωνήστε με email: [email protected] ή [email protected] SPA Wakeboard YACHTING luxKoroniRoyalVillaTerrace luxGrandInfinitySuite