Ο 25χρονος Justin και ο 23χρονος Fricke από τη Φλόριντα δεν ήταν ευχαριστημένοι με τις δουλειές τους και συζητώντας αποφάσισαν τον Ιανουάριο πως είχε φτάσει η στιγμή να βρεθούν στο δρόμο, σε ένα ταξίδι- περιπέτεια στις 50 πολιτείες της Αμερικής.

Η αρχική ιδέα ήταν του Justin που σχεδίαζε να κάνει ένα ταξίδι διάρκειας ενός χρόνου με τη σύντροφό του. Αλλά η σχέση έληξε άδοξα και τότε ο μικρότερος αδελφός του Adam, παρηγορώντας τον, πρότεινε το ταξίδι να γίνει, απλώς με άλλη… σύνθεση.

Κάνοντας τα λόγια τους πράξη, τα δύο αδέλφια ξεκίνησαν τον Ιανουάριο το ταξίδι που ονόμασαν The Bro’d Trip, σχεδιάζοντας να επισκεφθούν τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ μέσα στο 2016.

Χρηματοδοτούν οι ίδιοι την περιπέτειά τους στο δρόμο, καθώς ο Justin αποταμίευε ούτως ή άλλως λεφτά. Ο Adam που έχει μόλις αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο είχε μαζέψει λεφτά ως φωτογράφος και με τη βοήθεια μερικών χορηγών  συγκέντρωσαν τα 45.000 δολάρια που είχαν υπολογίσει πως χρειάζονταν.

Επένδυσαν 21.000 δολάρια στο κινητό σπίτι τους και ακόμα 1.000 δολάρια για την ανακαίνισή του ώστε να είναι κατάλληλο για να ζήσουν εκεί γυρίζοντας τις ΗΠΑ.

Για ενέργεια τοποθέτησαν ηλιακά πάνελ που συνδέονται με γεννήτρια μέσα στο βαν.

Σκοπεύοντας να ζουν τελικά πλήρως αυτοαπασχολούμενοι, τα δύο αδέλφια κάνουν freelance δουλειές και φιλοδοξούν να κάνουν μια ταινία- ντοκιμαντέρ και να γράψουν βιβλίο για τη ζωή τους στο δρόμο.

«Αυτό το ταξίδι είναι για μένα ένα όνειρο, μια εκπληκτική εμπειρία που μοιράζομαι με τον αδελφό μου», λέει ο Justin.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα δύο αδέλφια έχουν ήδη επισκεφθεί 11 πολιτείες.

«Είναι μια υπέροχη εμπειρία με τον αδελφό μου και οι αναμνήσεις που θα δημιουργήσουμε αυτό το χρόνο δεν είναι κάτι που αγοράζεται με λεφτά», πρόσθεσε ο Adam.

brodtrip2 brodtrip3 brodtrip4 brodtrip5 brodtrip6 brodtrip7 brodtrip8 brodtrip9 brodtrip10 brodtrip1