Κάθε χρόνο, εκατομμύρια οικογένειες περιμένουν τον Άγιο Βασίλη να επισκεφθεί τα σπίτια τους, αλλά αυτά τα Χριστούγεννα οι ρόλοι αντιστρέφονται. Το AirBnb δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις των γιορτών να επισκεφτούν και να μείνουν στο σπίτι του Άγιου Βασίλη.

Το Airbnb προσκαλεί μια τυχερή οικογένεια να περάσει τρεις νύχτες στην καλύβα του Άγιου Βασίλη στο Ροβανιέμι, όπου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων σε μια χειμερινή χώρα θαυμάτων.

Εκτός από τη διαμονή, η οικογένεια μπορεί να εργαστεί εθελοντικά στο ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπιτάκι του, βοηθώντας τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη να διαχειριστούν τα 30.000 γράμματα που λαμβάνει καθημερινά.

«Θέλουμε αυτό να είναι μια μαγική και καθηλωτική εμπειρία για μια οικογένεια που αναζητά την απόλυτη εμπειρία των Χριστουγέννων», δήλωσε η Katja, σύμφωνα με το CNN Travel, το «επικεφαλής ξωτικό» του ταχυδρομείου και οικοδέσποινα της Airbnb.

«Οι επισκέπτες όχι μόνο θα μπορέσουν να κοιμηθούν στην καμπίνα του Άγιου Βασίλη, αλλά και να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στα παρασκήνια του επίσημου γραφείου του Άγιου Βασίλη κατά τη διάρκεια της πιο ζωντανής περιόδου του έτους».

Δωρεάν διαμονή στο σπίτι του Άγιου Βασίλη

Η τυχερή οικογένεια θα μείνει σε μια μικρή κατοικία στολισμένη με παραδοσιακές διακοσμήσεις της Λαπωνίας, θα δοκιμάσει πιάτα της φινλανδικής κουζίνας, θα φορέσει ρούχα ξωτικών και θα πάρει μέρος σε πολλές περιπέτειες που προκαλούν δέος, εξηγεί στην ιστοσελίδα του το Airbnb.

«Η διαμονή στην καμπίνα του Άγιου Βασίλη στον Αρκτικό Κύκλο, μέσα στη μαγεία της Φινλανδίας, δεν είναι απλώς διακοπές, είναι ένα ταξίδι στην καρδιά του πνεύματος των γιορτών», δήλωσε η Amanda Cupples, γενική διευθύντρια της Βόρειας Ευρώπης στην Airbnb.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Chief Elf αποφάσισε να μοιραστεί το χώρο του με το Airbnb και να προσκαλέσει μια οικογένεια να βιώσει αυτή τη μοναδική εορταστική διαμονή, όπου θα βοηθήσει στην ταξινόμηση των χριστουγεννιάτικων επιστολών από παιδιά από όλο τον κόσμο και θα συμμετάσχει σε αξέχαστες περιπέτειες, όπως εκδρομές με snowmobile, θέαση του Βόρειου Σέλας και παραδοσιακές σάουνες -δημιουργώντας αναμνήσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή».

Η διαμονή στην καλύβα του Άγιου Βασίλη είναι δωρεάν και μπορεί να περιλαμβάνει ακόμη και δωρεάν πτήσεις, ανάλογα με το από πού ταξιδεύει η οικογένεια.

Η εμπειρία θα είναι διαθέσιμη για μία οικογένεια, δύο ενήλικες και δύο παιδιά, από τις 18 έως τις 21 Δεκεμβρίου 2023. Οι κρατήσεις ξεκινούν στις 11 Δεκεμβρίου στις 5 π.μ. ώρα Ελλάδας.