Η Ταϊλάνδη είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός για Ελληνίδες και Έλληνες που τώρα έχουν δυνατότητα μιας ξεχωριστής εμπειρίας διαμονής εκεί. Το ξενοδοχείο Mys Khaoyai σχεδιάστηκε από το στούντιο Urban Praxis στην Μπανγκόκ, αντλώντας την ιδέα από το Εθνικό Πάρκο Khao Yai, με πλούσια βλάστηση.

Το αρχιτεκτονικό σχέδιο εστιάζει στο να προσφέρει στους επισκέπτες μια εμπειρία «Υπερυψωμένου Ισογείου», επιτρέποντάς τους να συνδεθούν απρόσκοπτα με το φυσικό περιβάλλον.  Παρά τους επιβεβλημένους χωρικούς περιορισμούς, κάθε δωμάτιο είναι σχεδιασμένο ως μια στοιβαγμένη πολυτελής καμπίνα στο δάσος με μπαλκόνι στο πράσινο.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ευρύχωρες σουίτες, en-suite λουτρά και με δέντρα στα μπαλκόνια. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι μια μήκους εννέα μέτρων διαφανής πισίνα – από κάτω της, η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου – η οποία προσφέρει πανοραμική θέα των βουνών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η δομή της πισίνας ως πρόβολος προσθέτει στοιχείο έξαψης καθώς επιτρέπει στους επισκέπτες να κολυμπούν με την αίσθηση ότι βρίσκονται στον ουρανό. Η επιμήκης πισίνα είναι πλήρως διαφανής με έναν ελάχιστο αριθμό κολόνων.