Τιμώντας τα εγκαίνια της έκθεσης «Designing 007: Fifty Years of Bond Style», που θα φιλοξενηθεί στο μουσείο Kunsthal του Ρότερνταμ όλο τον Οκτώβριο, το ξενοδοχείο – μέλος των Design Hotels, Mainport προσφέρει στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή εμπειρία αφιερωμένη στον πιο διάσημο μυστικό πράκτορα!

Είτε προτιμάτε τον Ρότζερ Μουρ, είτε τον Σον Πεν, Άστον Μάρτιν ή Μπέντλεϊ, το Mainport σας επιφυλάσσει υπέροχες εκπλήξεις. Το στιλάτο ξενοδοχείο, χτισμένο σε ιδανικό σημείο, με υπέροχη θέα στο λιμάνι της πόλης, δημιούργησε το απόλυτο πακέτο 007!

Οι παροχές περιλαμβάνουν διαμονή μιας βραδιάς σε δωμάτιο King-Size City XL room, πρωινό μπουφέ με σαμπάνια, δωρεάν κοκτέιλ και εισιτήριο για την έκθεση.

Προσφέρεται ακόμα πρόσβαση στο Spa, με φινλανδική σάουνα και τουρκικό ατμόλουτρο, ενώ αν οι επισκέπτες θέλουν αναβάθμιση, ένα επιπλέον ποσό των 40 ευρώ θα τους εξασφαλίσει ένα δωμάτιο με ιδιωτική σάουνα και θέα στο ιστορικό λιμάνι του Ρότερνταμ.

Γιορτάζοντας την 50η επέτειο του Τζέιμς Μποντ, η έκθεση έχει τα πάντα, από χρυσά όπλα έως jetpacks. Η θρυλική εταιρεία παραγωγής Eon Productions, η οποία μας συστήνει τον κύριο Μπόντ για πάνω από 50 χρόνια, θα ανοίξει το θησαυροφυλάκιο της, αποκαλύπτοντας ακριβώς πώς δημιούργησε τον τέλειο μυστικό πράκτορα.

Το πακέτο «Designing 007» του Mainport είναι διαθέσιμο από τις 12 Οκτωβρίου 2014 μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου 2015.

Τιμή: 79 ευρώ το άτομο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ