Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σάς προτείνει τους 5 καλύτερους ξενώνες για οικογενειακές διακοπές στο Πήλιο, με βάση τη βαθμολογία των πελατών τους.

Το πανέμορφο, κάθε εποχή του χρόνου, Πήλιο δεσπόζει πάνω από την πόλη του Βόλου, ανάμεσα στον Παγασητικό κόλπο και το Αιγαίο πέλαγος. Πετρόχτιστα χωριά ξεφυτρώνουν στις πλαγιές του και η πυκνή βλάστηση με τα τρεχούμενα νερά δημιουργεί ένα μοναδικής ομορφιάς περιβάλλον. Εξερευνήστε τους πανέμορφους οικισμούς, κάντε βόλτες στη φύση και μαγευτείτε από το πηλιορείτικο τοπίο μένοντας σε οικογενειακούς φιλόξενους ξενώνες.

Το HotelsCombined.gr σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.gr περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το
HotelsCombined.gr σάς επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Βίλα Πηλέας & Θέτις, Τσαγκαράδα

Σε ένα πανέμορφο συγκρότημα κτιρίων, που αποτελούσε την κατοικία ενός μεγάλου έμπορου κρασιών από το 1863, φιλοξενείται σήμερα, μετά από μια ανακαίνιση που διατήρησε ανέπαφη την παράδοση του πηλιορείτικου πέτρινου σπιτιού, το κατάλυμα Βίλα Πηλέας & Θέτις.

Αποτελούμενο από 3 ξεχωριστές κατοικίες, το «Πηλέας & Θέτις Βίλα», που αποτελείται από δυο σπίτια, με δυνατότητα ενοποίησης και φιλοξενίας έως 12 ατόμων, το Πηλέας, που είναι το μεγάλο και κύριο, διώροφο σπίτι, που μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα και τέλος το παράσπιτο «Θέτις», ιδανικό για 4 ενήλικες και 2 παιδιά, το συγκρότημα κατοικιών προσφέρει πολλές επιλογές διαμονής.

Τα σπίτια είναι διακοσμημένα με αυθεντικές αντίκες, μοναδικής αισθητικής έπιπλα και ποιοτικά υφάσματα, ενώ είναι εξοπλισμένα με ψυγείο, πλυντήριο πιάτων και κουζίνα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ανέσεις όπως συσκευή για καφέ/τσάι, πιστολάκι μαλλιών και φούρνο μικροκυμάτων. Επιπλέον, διατίθενται συσκευή αναπαραγωγής CD, συσκευή αναπαραγωγής DVD και τηλεόραση επίπεδης οθόνης για τη ψυχαγωγία των επισκεπτών.

Διαθέτοντας δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και τζακούζι, το ξενοδοχείο Βίλα Πηλέας & Θέτις, Μούρεσι προσφέρει πολυτελέστατη διαμονή στην καρδιά του χωριού. Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει καθαριστήριο, βιβλιοθήκη, χώρο αποθήκευσης εξοπλισμού σκι και εσωτερικό πάρκινγκ. Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση είναι διαθέσιμη υπηρεσία εξπρές check-in/check-out.

Info
Αξιολόγηση: 10
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Παραδοσιακός Ξενώνας Αμάλθεια, Τσαγκαράδα

Ο παραδοσιακός ξενώνας «Αμάλθεια» βρίσκεται στην πρώτη συνοικία της Τσαγκαράδας στον Άγιο Ταξιάρχη. Η μαγεία της φύσης που ξεπροβάλλει από κάθε σημείο, η ζεστασιά του χώρου, με μοναδικό συνδυασμό ξύλου και πέτρας, η αρμονία φύσης και παραδοσιακής Πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής σάς καλωσορίζουν στον ξενώνα.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν σνακ μπαρ, αποθήκευση αποσκευών και ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Για οποιαδήποτε διευθέτηση σχετικά με το ταξίδι σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο οργάνωσης εκδρομών του ξενώνα.

Όλα τα άνετα δωμάτια του ξενώνα διαθέτουν ψυγείο και τηλεόραση και είναι διακοσμημένα σε παραδοσιακό στυλ. Χτιστά πέτρινα κρεβάτια, ξύλινα έπιπλα και φιλόξενη διαρρύθμιση θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Η θέα στο βουνό, τη θάλασσα και το δάσος από καστανιές θα σας μαγέψει.

Info
Αξιολόγηση: 9,7
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Αρχοντικά Σάλτη, Μακρινίτσα

Σε ένα από τα πανέμορφα γραφικά χωριά του Πηλίου, τη Μακρινίτσα, οι ξενώνες υψηλής αισθητικής Αρχοντικό Σάλτη Ι και Αρχοντικό Σάλτη ΙΙ σας προσφέρουν μια ξεκούραστη και άνετη διαμονή. Το πρώτο χτίσθηκε το 1840 και ανακατασκευάστηκε μόλις το 2005, ενώ το δεύτερο χτίσθηκε το 1860, αναπαλαιώθηκε και μπήκε σε λειτουργία το 2007.

Σε απόσταση δύο λεπτών με τα πόδια από το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Ιστορίας Πηλίου, το ξενοδοχείο διαθέτει εγκαταστάσεις spa, με σάουνα και τζακούζι. Το γραφείο οργάνωσης εκδρομών μπορεί να κάνει κράτηση εισιτηρίων για εκδρομές και να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Όλα τα άνετα δωμάτια στο ξενοδοχείο είναι διακοσμημένα σύμφωνα με την παραδοσιακή αισθητική της περιοχής και πολλά από αυτά είναι κατάλληλα για τη φιλοξενία οικογενειών.

Info
Αξιολόγηση: 9,5
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Πολυτελείς Σουίτες Μικρός Βοριάς, Πορταριά

Απολαύστε τη μαγεία της φύσης σε ένα μέρος απείρου κάλους με άφθονες μορφολογικές εναλλαγές. Με έδρα 5 πανέμορφες σουίτες στην Πορταριά του Πηλίου μπορείτε να απολαύσετε χωριά σκαρφαλωμένα σε απίθανες καταπράσινες πλαγιές, γραφικά μονοπάτια, τρεχούμενα νερά, όρμους και ακρογιαλιές που συνθέτουν μαγευτικές εικόνες.

Κάθε μια από τις πέντε μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες διαθέτει σύγχρονες ανέσεις και πολυτελείς εγκαταστάσεις, όπως τζάκι, υδρομασάζ και μίνι μπαρ.

Κλασσικές, παραδοσιακές και πρωτότυπες γεύσεις σας περιμένουν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για γεύμα ή δείπνο. Ο καφές και το πρωινό σερβίρονται σε έναν προσεγμένο χώρο που θα σας γοητεύσει.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν τζακούζι, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, στεγνοκαθαριστήριο, υπηρεσία πλυσίματος ρούχων και αποθήκευση αποσκευών. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου διαθέτει χώρο αποθήκευσης εξοπλισμού σκι, αφού το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info
Αξιολόγηση: 9,3
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Kentrikon Hotel, Άγιος Ιωάννης

Το ξενοδοχείο Kentrikon βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, χτισμένο αμφιθεατρικά σε πέντε επίπεδα, σε μια ήσυχη τοποθεσία. Διατηρώντας στοιχεία από την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια, κάποια από αυτά με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 4 ατόμων, είναι διακοσμημένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, συνδυάζοντας την κλασική λιτή πολυτέλεια με τις σύγχρονες ανέσεις.

Το ισόγειο του κεντρικού κτιρίου αποτελείται από τέσσερις μεγάλους χώρους εξυπηρέτησης των πελατών. Η υποδοχή μ’ ένα χώρο καθιστικού και γωνιά τηλεόρασης, καθιστικό με τζάκι, γωνιά μπαρ και μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο διαφανές σκεπαστό αίθριο του ξενοδοχείου. Γωνιές όμορφα διακοσμημένες χαρίζουν στιγμές μοναδικές όλες τις εποχές στους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Ένας νέος χώρος, το αίθριο του ξενοδοχείου, σάς προσφέρει μοναδικές εικόνες αγναντεύοντας τη θάλασσα του Αιγαίου πελάγους, κάτω από τον γαλάζιο ελληνικό ουρανό και το περιτριγυρισμένο με λουλούδια περιβάλλον.

Τo Sky Bar προσφέρει παραδοσιακές γαστρονομικές γεύσεις με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα σ’ ένα πλούσιο πρωινό, καθώς επίσης και έναν πλήρη κατάλογο ποτών, αφεψημάτων, γλυκών, παγωτών, προσφερομένων με ιδιαίτερη φροντίδα.

Info
Αξιολόγηση: 9
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ