Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου έφτασε και η νύμφη του Θερμαϊκού, η πανέμορφη Θεσσαλονίκη γιορτάζει και σας προσκαλεί να περάσετε λίγες μέρες σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Όμορφες γειτονιές, ιστορικά μνημεία και μια έντονη νυχτερινή ζωή σας υπόσχονται ένα μοναδικό τριήμερο. Όσο για της διαμονή σας, βρήκαμε και σας προτείνουμε 5 ξενοδοχεία, ιδανικά τόσο για πολυτελείς, όσο και για πιο οικονομικές αποδράσεις.

The Met Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48

Κοντά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης, το Τhe ΜΕΤ Hotel προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον και μοναδικές ανέσεις σε όλους τους επισκέπτες, για όποιο σκοπό κι αν ταξιδεύουν.

Διαθέτοντας μοντέρνο ντεκόρ με έμφαση στα έργα τέχνης, αλλά και προσωπική φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια, όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου έχουν φτιαχτεί για τη δική σας άνεση και χαλάρωση.

Προσφέροντας μοναδική θέα στην πόλη και στο λιμάνι, τα 212 δωμάτια και σουίτες θα σας καλωσορίσουν σε έναν μοναδικό συνδυασμό υψηλής αισθητικής και προηγμένης τεχνολογίας, διακριτικής πολυτέλειας και αληθινής χαλάρωσης.

Λειτουργικός σχεδιασμός, άριστα υλικά κατασκευής και έμφαση στις λεπτομέρειες, όπως τα ξύλινα δάπεδα wenge και τα λουτρά από corian ή μάρμαρο, κάνουν τον επισκέπτη να αισθάνεται ξεχωριστός.

Χαρίστε στον εαυτό σας μια μοναδική εμπειρία θεραπείας σώματος στο full-service M’SPA. Βουτήξτε στην εξωτερική πισίνα με την εκπληκτική 360° θέα στην πόλη και στη θάλασσα και απολαύστε απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση ή φροντίστε τη φόρμα σας στο πλήρως οργανωμένο γυμναστήριό μας, υπό την καθοδήγηση του επαγγελματία γυμναστή.

Στο The Met Hotel, οι επισκέπτες μυούνται ιδανικά στις γεύσεις της διεθνούς και σύγχρονης Ασιατικής κουζίνας. Η καλαίσθητη και χαλαρή ατμόσφαιρα δένει αρμονικά με τους ρυθμούς της νυχτερινής ζωής της πόλης, προσφέροντας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Κατά την διάρκεια του χειμώνα, κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη το Avenue 48 θα φιλοξενεί το Chan Bar Restaurant και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο το Chan θα φιλοξενεί το Avenue 48 στον δικό του χώρο.

Παράλληλα, στο Chan Bar Restaurant θα έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε σε μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα με μουσική hip.

Το ξενοδοχείο σας προσφέρει επίσης, διώροφο υπόγειο παρκινγκ 200 θέσεων, εμπνευσμένο από τη Φόρμουλα 1, δωρεάν μεταφορά από και προς το κέντρο της πόλης και φυσικά δωρεάν wifi σύνδεση internet στους κοινόχρηστους χώρους.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Colors Rooms and Apartments, Βαλαωρίτου 21

Η τελευταία προσθήκη στις επιλογές διαμονής στη Θεσσαλονίκη είναι τα COLORS, που έχουν ξεκινήσει από το 2012 παρέχοντας value-for-money διαμονή σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, στην οδό Βαλαωρίτου 21 μπορείτε να βρείτε το COLORS Rooms&Apartments, το οποίο διαφέρει καθώς προσφέρει design δωμάτια και διαμερίσματα, για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια.

Τον Ιούλιο του 2013 ξεκίνησε την λειτουργιά του και το COLORS Central. Βρίσκεται στα Λαδάδικα, την πιο όμορφή περιοχή της πόλης, ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης. Προσφέρει 12 design δωμάτια, ολοκαίνουρια και με έξυπνες add-ons υπηρεσίες. Οι τιμές στα COLORS κυμαίνονται από 45 έως 75 ευρώ.

Σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από την κεντρική πλατεία Αριστοτέλους, το Colors Rooms&Apartments αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια οικονομική απόδραση στη συμπρωτεύουσα.

Με στόχο να καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου πολίτη του κόσμου, η φιλοσοφία του ξενοδοχείου είναι να προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, στη χαμηλότερη τιμή.

Με σύγχρονη και παράλληλα προσιτή πολυτέλεια, που καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες των επισκεπτών του, το Colors Rooms & Apartments δίνει την απάντηση στους ψαγμένους ταξιδιώτες, που επιθυμούν να πληρώνουν μόνο ότι επιλέγουν, ενώ παράλληλα χρωματίζει τη διαμονή στην πόλη, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που καλύπτουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και με δυναμισμό και συνέπεια, το ξενοδοχείο θέτει ως στόχο να αποτελέσει θετική δύναμη στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Στο Colors Rooms & Apartments Θεσσαλονίκη η φιλοσοφία είναι απλή. Πληρώνετε μια χαμηλή τιμή για το δωμάτιο που επιλέγετε και στην συνέχεια προσθέτετε ότι χρειάζεστε. Έτσι, έχετε τη διαμονή που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε τη Θεσσαλονίκη με ένα από τα ποδήλατα, που θα βρείτε στο ξενοδοχείο, απολαύστε μασάζ και πρωινό στο δωμάτιο σας, νοικιάστε μια κονσόλα Wii, σερφάρετε ελεύθερα.

Επιλέξτε μεταξύ των πέντε τύπων δωματίων, Business Superior Δωμάτιο, City Break Executive Διαμέρισμα, XL Διαμέρισμα με κουζινάκι, Οικογενειακό Δωμάτιο και Σουίτα με ιδιωτική Βεράντα και χαλαρώστε σε άνετους χώρους, με μοντέρνα αισθητική. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με Schaub Lorenz mp3 dock players ώστε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας μουσικές.

Το Bistro σχεδιάστηκε, ώστε να γίνει ο παράδεισος του φιλοξενούμενου. Ένας ιδανικός χώρος για να γνωριστείς και με άλλους ταξιδιώτες ή να καθίσεις μόνος σου με γωνίες για διάβασμα, ξεκούραση και ενημέρωση, ταξιδιωτική βιβλιοθήκη, free press, πρόσβαση στο internet, εκτυπώσεις, σημείο book-crossing και εκπλήξεις. Στο όμορφο lounge του Colors Rooms & Apartments θα βρείτε ποικιλία σνακ, αναψυκτικών, ροφημάτων και ποτών.

Ανακαλύψτε την πόλη, αποκτήστε πρόσβαση σε χάρτες, νοικιάστε ένα ποδήλατο φορέστε το χαμόγελο σας και βγείτε έξω! Η Θεσσαλονίκη σας περιμένει και το Colors Rooms & Apartments, Θεσσαλονίκη είναι ο ξεναγός σας.

Στις επιπλέον παροχές περιλαμβάνεται μασάζ και ειδικές θεραπείες στο δωμάτιο σας, παιχνιδοκονσόλες Wii για χρήση στα δωμάτια, το Stay Fit- Pack, το ειδικό πακέτο γυμναστικής του Colors, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται στρώμα για γιόγκα, βαράκια και λάστιχα για να γυμναστείτε ελεύθερα στο δωμάτιό σας.

Τέλος, το Colors Rooms & Apartments στην Θεσσαλονίκη ακολουθεί ενεργά μια στρατηγική φιλική προς το περιβάλλον, μέσω των δραστηριοτήτων και των εγκαταστάσεων του.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Domotel Les Lazaristes, Kολοκοτρώνη 16



Το Domotel Les Lazaristes είναι ένα αστικό lifestyle ξενοδοχείο, αφιερωμένο στην τέχνη και τον πολιτισμό. Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το 2004 και αποτελεί τον πρώτο κρίκο της αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων της Domotel στην Ελλάδα.

Ένα ιστορικό κτίριο, που στα μέσα του 20ου αιώνα ήταν καπναποθήκη μετατράπηκε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με έντονα στοιχεία τέχνης και πολιτισμού στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων. Σε αυτό συνέβαλε και η γειτνίαση του με μια από τις σημαντικότερες πολιτιστικές γειτονιές της Ελλάδας, τη Μονή Λαζαριστών.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 74 ευρύχωρα δωμάτια, εκ των οποίων τα 25 είναι σουίτες, ενώ όλα είναι εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα μέσα, που προσφέρουν άνεση και πολυτελή διαμονή. Στην εσωτερική διακόσμηση κυριαρχούν τα γήινα χρώματα και ο φυσικός φωτισμός, που εξασφαλίστηκε από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του ξενοδοχείου.

Το Spa προσφέρει μια σειρά από θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα και αποτελεί ένα ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης και ευεξίας.

Τέλος, στο Fred & Ginger Restaurant του ξενοδοχείου, η γεύση αντιμετωπίζεται ως μία καθημερινή εμπειρία τέχνης και το μενού είναι εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα με δημιουργικούς τόνους.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Capsis Thessaloniki, Μοναστηρίου 18

Το υπερσύγχρονο και πρόσφατα ανακαινισμένο Capsis είναι ένα από τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματικές συναντήσεις, διοργάνωση συνεδρίων, αλλά και περιηγήσεις στα αξιοθέατα της συμπρωτεύουσας.

Μέλος της γνωστής ομώνυμης αλυσίδας, είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο πόλης στη Βόρεια Ελλάδα. Διαθέτει 407 δωμάτια και 18 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων με αναβαθμισμένο εξοπλισμό. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Με τέσσερις προτάσεις διαμονής και τέσσερα στυλ διακόσμησης, τα δωμάτια του Capsis θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες. Απολαύστε τον καφέ, το γλυκό, το σνακ ή το ποτό σας στο All Day Bar, που βρίσκεται στο χώρο της υποδοχής. Ιδανικό για το διάλειμμά σας, την ξεκούραση, ή ακόμη και τις επαγγελματικές σας συναντήσεις.

Στο εστιατόριο Βυζάντιο η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από το Βυζαντινό Ναό των Δώδεκα Αποστόλων, που βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ξεκινήστε τη μέρα σας σ’ έναν χώρο φωτεινό κι ευχάριστο, απολαμβάνοντας ένα συνδυασμό αρωμάτων και απολαύσεων από σπιτικές λιχουδιές, παραδοσιακά προϊόντα και μοντέρνες γεύσεις. Για το γεύμα ή το δείπνο σας οι γαστρονομικές προτάσεις του σεφ θα ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Για να διατηρήσετε την φυσική σας κατάσταση το ξενοδοχείο διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ενώ με τις υπηρεσίες μασάζ και σάουνας θα χαλαρώσετε από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Hotel Olympia, Ολύμπου 65

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα βρείτε το κομψό, boutique hotel Olympia σχεδιασμένο με καθαρές γραμμές, φυσικά, δυναμικά συνδυασμένα υλικά, όπως το ξύλο και ο γρανίτης, γήινα χρώματα, εντυπωσιακά έπιπλα και αντικείμενα design, που δημιουργούν μια εικόνα λιτής πολυτέλειας.

Τα 97 δωμάτια του ΗΟ μοιράζονται όλα την κομψή αισθητική που συνθέτουν τα δρύινα δάπεδα, τα γήινα χρώματα και τα μαρμάρινα μπάνια, σε έναν αφαιρετικό σχεδιασμό, με κοινή λεπτομέρεια την pop καρέκλα «Mademoiselle» του Philippe Starck.

Ηχομονωμένα, άριστα χωροθετημένα και πλήρως εξοπλισμένα, προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις και ένα περιβάλλον που ξεκουράζει τις αισθήσεις και ηρεμεί.

Το H2O είναι το lounge εστιατόριο του ξενοδοχείου με γκουρμέ αλλά ταυτόχρονα ελαφριά κουζίνα εμπνευσμένη από την Μεσογειακή διατροφή και φτιαγμένα με ολόφρεσκες και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

Στο Campari Bar το αφαιρετικό ύφος αποκτά ξεχωριστή φυσιογνωμία εμπνευσμένη από το ομώνυμο design φωτιστικό Campari του σχεδιαστή Ingo Maurer. Οι διακριτικές πινελιές των ζεστών χρωμάτων και η πολυτέλεια των υλικών κάνουν το Campari Bar το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε την μέρα σας με έναν φρέσκο καφέ αλλά και για να περάσετε ένα βράδυ χαλάρωσης απολαμβάνοντας αγαπημένα cocktails συνοδευόμενα από ελαφριά πιάτα.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ