Ένα νέο εντυπωσιακό ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του, στην ορεινή Αρκαδία, προσφέροντας ποιοτική διαμονή, πολλές δραστηριότητες και ευκαιρίες για εξερεύνηση της περιοχής.

Το «Villa Vager» βάζει για τα καλά το όμορφο χωριό Λεβίδι στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας. Χτισμένο στον υψηλότερο λόφο του χωριού αναβιώνει με μεγάλο σεβασμό τις μνήμες του παρελθόντος και ταξιδεύει τον επισκέπτη σε άλλες εποχές. Πρόκειται για μεταμόρφωση ενός ερειπωμένου αρχοντικού του 1843, σε ένα ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις, όπου κυριαρχεί η ποιοτική διακριτική πολυτέλεια. Η μοναδική θέα που απολαμβάνουν οι επισκέπτες ακόμα και μέσα από το ανοιχτό Hydropool spa, το πλούσιο σπιτικό πρωινό, ο απογευματινός καφές στην αυλή ή στο τζάκι, χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

Στο εσωτερικό του Villa Vager κυριαρχούν πολλά παλιά ελληνικά έπιπλα και αντίκες από το εξωτερικό, από την προσωπική συλλογή των ιδιοκτητών, οι οποίοι και φροντίζουν για την αυθεντική φιλοξενία των καλεσμένων τους.

Τα 8 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια και οι 2 σουίτες (μπορούν να φιλοξενήσουν έως 5 άτομα), είναι όλα ξεχωριστά ως προς το μέγεθος, το χρώμα και τη διακόσμηση, όμως δένουν μεταξύ τους δίνοντας την αυθεντικότητα του παρελθόντος.

Διαθέτουν ενδοδαπέδια θέρμανση, υψηλή ταχύτητα internet και ασύρματη σύνδεση, LCD τηλεοράσεις και ποιοτικά amenities.

Το γραφικό χωριό Λεβίδι, βρίσκεται στους πρόποδες του Μαινάλου, σε υψόμετρο 900μ. Πνιγμένο στην ομορφιά της ελάτης είναι το μοναδικό μέρος της Ελλάδας με ορίζοντα και θέα σε 5 νομούς. Απέχει μόλις 160 χλμ. από την Αθήνα, 20 λεπτά από την Τρίπολη και 15΄από τη Βυτίνα.

Η εξερεύνηση της γύρω περιοχής επιβάλλεται, αφού σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται μνημεία, αξιοθέατα και σημεία ιδιαίτερου φυσικού κάλους. Αξίζουν επίσκεψης το σπήλαιο Κάψια, το αρχαίο θέατρο του Ορχομενού, το μουσείο υδροκίνησης, καθώς και οι μονές Προδρόμου και Φιλοσόφου. Το ξενοδοχείο οργανώνει διάφορες δραστηριότητες όπως εκδρομές με γουρούνες Polaris στο Μαίναλο, rafting και πεζοπορικές, ιδανικές για επαφή με τη φύση.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα φιλοξενίας που έχουν οργανωθεί για την περίοδο των εορτών.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο: www.villavager.gr