Το αυτί κάθε ανθρώπου είναι μοναδικό. Ο καθένας από εμάς αντιλαμβάνεται τον ήχο με διαφορετικό τρόπο και έχει τις δικές του προτιμήσεις για την ένταση που προτιμά. Συνάμα ρόλο παίζει και το περιβάλλον και η συνθήκη στην οποία βρισκόμαστε. Όλα αυτά μπορεί να τα αντιληφθεί κανείς στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί τα ακουστικά του.

Κάποιοι έχουν τον ήχο στο τέρμα, είτε γιατί θέλουν να απομονωθούν τελείως είτε για καλύτερη συγκέντρωση. Για παράδειγμα όταν βρίσκεσαι στο μετρό ή το αεροπλάνο, στο δρόμο ή σε μια αίθουσα αναμονής το μόνο που θέλεις είναι να βάλεις τα ακουστικά σου και να περάσεις ευχάριστα τις ώρες που περιμένεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις θέλεις να συγκεντρωθείς στη σειρά που βλέπεις ή στη μουσική που ακούς χωρίς να σε ενοχλούν οι εξωτερικοί θόρυβοι. Άλλες πάλι φορές θέλεις να απολαύσεις τη μουσική σου ή να μιλήσεις στον κολλητό σου ενώ παράλληλα κάνεις μια βόλτα και θέλεις να έχεις και μία επίγνωση των όσο συμβαίνουν γύρω σου. Είναι βέβαια και αυτοί που θέλουν να κάνουν δύο πράγματα ταυτόχρονα, οπότε βάζουν το ακουστικό μόνο στο ένα αυτί, ιδιαίτερα χρήσιμη ικανότητα όταν βρίσκεσαι στη δουλειά.

Η HUAWEI αντιλαμβάνεται όλες αυτές τις ιδιαιτερότητες και γι’ αυτό τον λόγο έχει δημιουργήσει τα HUAWEI FreeBuds 4, τα πρώτα open-fit ακουστικά που διαθέτουν τεχνολογία Adaptive Ear που μπορούν έξυπνα να καθορίσουν τη βέλτιστη ρύθμιση noise cancellation, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν σταθερή και υψηλή ποιότητα ήχου ανεξαρτήτως συνθηκών.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια συνεχούς επένδυσης στην έρευνα και ανάπτυξη και με προηγμένη πλέον  τεχνογνωσία, η HUAWEI εξόπλισε τα FreeBuds 4 με τελευταίας τεχνολογίας Open-fit ANC, η οποία βελτίωσε το noise cancelling σε επίπεδο software και hardware, αναβαθμίζοντας σημαντικά την εμπειρία ακρόασης. Τα νέα HUAWEI FreeBuds 4 είναι το πρώτο ζευγάρι open-fit ακουστικών που χρησιμοποιεί τεχνολογία dual-microphone noise cancellation: τα δύο μικρόφωνα ανιχνεύουν τον περιβάλλοντα θόρυβο με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια, αγγίζοντας κορυφαία επίπεδα στην κατηγορία τους.

Με ελάχιστες απώλειες και εντυπωσιακό μπάσο, ο ήχος ακούγεται πιο πλούσιος και πιο πλήρης από ποτέ. Με τη βοήθεια της προσομοίωσης του ακουστικού καναλιού, επιτυγχάνουν δραστική μείωση του θορύβου, ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του αυτιού του εκάστοτε χρήστη. Ενώ με την ενεργοποίηση της λειτουργίας ANC, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν κρυστάλλινης ποιότητας μουσική, ακόμη και στο πιο πολυσύχναστο βαγόνι μετρό.

Τα HUAWEI FreeBuds 4 εγγυώνται άνετη και σταθερή εφαρμογή, επιτρέποντας στους χρήστες να τα φορούν στα αυτιά τους για πολλές ώρες χωρίς ενοχλήσεις. Ο σχεδιασμός τους επίσης βοηθάει στην διαμόρφωση του ήχου, με ευδιάκριτη βελτίωση της ποιότητας του για τον χρήστη. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο τα HUAWEI FreeBuds 4 έχουν υποστεί 13 βελτιστοποιήσεις για περαιτέρω μείωση μεγέθους και ελαφρύτερο βάρος. Η σειρά βελτιστοποιήσεων όχι μόνο επιτρέπει πιο ευχάριστη και πιο σταθερή εφαρμογή, αλλά επιτρέπει επίσης ενισχυμένη απόδοση ANC.

Η θήκη φόρτισης των HUAWEI FreeBuds 4 διαθέτει συμμετρικό και εκλεπτυσμένο στρογγυλό σχέδιο, με απλοϊκή αλλά εξελιγμένη αισθητική και διατίθεται σε διάφορα χρώματα, μεταξύ των οποίων και Ceramic White και Silver Frost.

Με τα HUAWEI FreeBuds 4 η μουσική δεν σταματά ποτέ! Με το ANC απενεργοποιημένο, τα HUAWEI FreeBuds 4 προσφέρουν 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής, ενώ μαζί με τη θήκη φόρτισης, η διάρκεια τους μπορεί να φτάσει τις 22 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Με το ANC ενεργοποιημένο, προσφέρουν 2,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής. Επιπλέον, χάρη στην κορυφαία τεχνολογία “quick charge”, έπειτα από φόρτιση μόλις 15 λεπτών μπορούν να παρέχουν 2,5 ώρες ηχητικής απόλαυσης, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το επίπεδο της μπαταρίας.

Ένα επίσης χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι οι διάφορες δυνατότητες διασύνδεσης. Τα ακουστικά είναι απολύτως συμβατά με όλα τα λειτουργικά συστήματα (iOS ή Android), ανεξαρτήτως κατασκευαστή και με οποιαδήποτε συσκευή HUAWEI η οποία διαθέτει EMUI, από smartphone μέχρι tablet και laptop , παρέχοντας μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία συνδεσιμότητας και μια απολαυστική εμπειρία ήχου στους καταναλωτές, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στα ασύρματα ακουστικά.

Το Audio Connectivity Centre, πρότυπο HUAWEI AI Life, δίνει δυνατότητα για διασύνδεση έως και δέκα συσκευών, με τους χρήστες να μπορούν να περάσουν από τη μία συσκευή στην άλλη με ένα απλό tap.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr