Το Gtouch, το πρώτο διαδραστικό ηλεκτρονικό περιοδικό τεχνολογίας, που προσφέρει αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλάζει τον τρόπο ενημέρωσης του κοινού. Κατεβάζοντας εντελώς δωρεάν στο Tablet τους το συναρπαστικό Gtouch οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα τεχνολογίας μέσα από 3D στοιχεία, photo galleries, videos, ήχο και διαδραστικό περιεχόμενο.

Το 3ο τεύχος του Gtouch είναι ήδη διαθέσιμο σε tablets με λειτουργικό Android και iOS, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία ενημέρωσης. Κατεβάζοντας το Gtouch, οι χρήστες μπορούν να «αγγίξουν» τα πιο προηγμένα Smartphones, να ανακαλύψουν τη μεγάλη ποικιλία Tablets που διαθέτουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, να μάθουν τα πάντα για τα καλύτερα laptops, να γνωρίσουν τα δημοφιλέστερα αξεσουάρ. Μπορούν να «παίξουν» με τις εικόνες που αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίες μέσα από pop up κείμενα, να υπογραμμίσουν αυτό που θέλουν και να κρατήσουν σημειώσεις με ένα απλό άγγιγμα στο κείμενο. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους τους το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει μέσω Facebook, Twitter ή email. Η τεχνολογία γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική από ποτέ.

H νέα εμπειρία ανάγνωσης που προσφέρει το Gtouch και ο υψηλός βαθμός διάδρασης με το χρήστη, οδήγησαν στη διάκριση του περιοδικού στα φετινά Digital Media Awards, όπου έλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Tablet Edition / Custom Publishing».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.germanos.gr