Το Moto X αποτελεί την ναυαρχίδα της Motorola και είναι το πρώτο smartphone που μας παρουσιάζει η εταιρεία μετά την εξαγορά της από την Google.

Τo εν λόγω smartphone διαθέτει μια 4,7 ιντσών οθόνης ανάλυσης 720p και με pixel density 316ppi, η οποία είναι τεχνολογίας AMOLED, έχει δύο κάμερες 10 και 2MPixels, μνήμη RAM των 2GB, και μπαταρία των 2.200mAh.

Διαθέτει έναν Snapdragon S4 Pro επεξεργαστή με διπύρηνη Krait CPU στα 1.7GHz, έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή γραφικών Adreno 320, καθώς και δύο ακόμη μονοπύρηνους επεξεργαστές από τη Motorola, ο ένας για να διαχειρίζεται το φωνητικό σύστημα του κινητού χωρίς να «στεγνώνει» την μπαταρία και ο άλλος τους αισθητήρες του.

Το GigaOm παρακάτω μας παρουσιάζει μια σύγκριση στα χαρακτηριστικά του απέναντι στο iPhone 5 της Apple και στο Galaxy S4 της Samsung.

Τα χαρακτηριστικά δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να συγκρίνει κανείς ένα smartphone αλλά με μια πρώτη ματιά στον πίνακα παρατηρούμε πως το Moto X δεν ξεπερνάει το Samsung Galaxy S4 ενώ στέκεται καλά απέναντι στο iPhone 5.

Να τονίσουμε εδώ βέβαια πως μιας και το Moto X θα γίνει διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο η σύγκριση του με το iPhone θα είναι πιο δυνατή μιας και απέναντι του θα βρει το iPhone 5S της Apple.

Πηγή: appleworldhellas.com