Η Samsung Electronics Hellas επεκτείνει την γκάμα των φωτογραφικών μηχανών που διαθέτει στην ελληνική αγορά με τη Samsung Multiview MV800. Η νεοαφιχθείσα φωτογραφική μηχανή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο παγκόσμιο κοινό στη διεθνή έκθεση IFA 2011 που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Βερολίνο.

Με την MV800, η εταιρεία εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία φωτογραφικών μηχανών, που βασίζονται στην καινοτόμο τεχνολογία της Samsung «Multiview», εξέλιξη της εξαιρετικά επιτυχημένης τεχνολογίας «2view».

Η νέα φωτογραφική μηχανή Samsung Multiview διαθέτει οθόνη αφής 3 ιντσών, που έχει τη δυνατότητα στροφής έως και 180 μοίρες προς τα πάνω. Αυτό προσφέρει στον χρήστη την ευκολία να επιτυγχάνει τέλειες λήψεις από όποια γωνία θέασης επιθυμεί, ενώ η λειτουργία αφής διευκολύνει την περιήγηση στο μενού της κάμερας και την επεξεργασία των λήψεων.

Η MV800 ενσωματώνει τον εντυπωσιακό αισθητήρα των 16,1 Megapixels για εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες.

Διαθέτει οπτικό zoom 5x για εξαιρετική λεπτομέρεια ακόμη και στα πιο μακρινά θέματα και ευρυγώνιο φακό 26 χιλιοστών που εξασφαλίζει την εγγραφή βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Επιπλέον, η λειτουργία Live Panorama επιτρέπει την εύκολη λήψη πανοραμικών φωτογραφιών και προβολή σε ολόκληρο το εύρος της ληφθείσας εικόνας στην οθόνη LCD. Επίσης, συνδέοντας τη Samsung MultiView σε τηλεόραση 3D υψηλής ευκρίνειας, οι φωτογραφίες και οι πανοραμικές λήψεις μετατρέπονται σε τρισδιάστατες.

Παράλληλα, με τις παραπάνω δυνατότητες και τεχνολογίες, στα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της συσκευής συγκαταλέγονται:

-Magic Frame: Λειτουργία που προσφέρει 12 διασκεδαστικά πρότυπα φόντου, καθώς επίσης και τη δυνατότητα δημιουργίας καινούριων.

-Picture-in-Picture: Επιτρέπει την τοποθέτηση μίας εικόνας μέσα σε μία άλλη.

-Smart Filter: Μέσα από ένα μενού 14 γραφικών εφέ, η συγκεκριμένη λειτουργία μετατρέπει κάθε φωτογραφία σε ένα ευχάριστο κινούμενο σχέδιο.

-Funny Face: Eπιτρέπει στο χρήστη να παραμορφώσει τα πρόσωπα των φωτογραφιών.

-Pose Guide: Προτείνει την τέλεια πόζα μπροστά στο φωτογραφικό φακό, με τη βοήθεια των νοητών γραμμών που εμφανίζονται στην οθόνη LCD.

-Storyboard Maker: Επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει την προσωπική του ιστορία ή «ταινία» από φωτογραφίες, που έχει απαθανατίσει ο ίδιος.

Η Samsung Multiview MV800 διατίθεται από όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και προϊόντων πληροφορικής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.samsung.com/gr.